İtem Yükseltip Güç Kaybetmek, Görev Eşyalarının Fazla Güçlü Olması Hk.

IBoRiS

Üye
Oyundaki görev itemleri özellikle görev takıları ve moblardan kolayca elde edilen common 8 takılar çok güçlü, item yapmak istiyoruz ama zarara giriyoruz.
Mesela Roguede full 8 dex common sınıfı takı var, Rangers set yapıp savunmamı güçlendirmek istiyorum ama atağım düşüyor o kadar ücret ödememe rağmen.
Ya bu rangers epic sınıfı takılar yükseltilmeli yada görev itemleri ve common rare eşyalara nerf gelmeli.
7 elite set yapıyoruz, görev iteminden 50 fazla vuruyoruz en fazla verdiği dex le ama görev elitelerin verdiği hp mp resitanceyi kaybediyoruz bu çok saçma emek verip yavaşca güçlenmek isteyen İllaki bir yerden kaybediyor, Bunun düzeltilmesi lazım.

Rogue için Rangers setten örnek verdim ama bu Warriorun, Magenin,Priestin emsal takıları içinde aynı durum oluyor.

Lütfen 8 pc oynayıp görev itemleri kullanıp slot vermeyen arkadaşlar algı yapmasın bu konunun altında :D

GorrTheGodButcher

Üye
görev itemiyle oyna hem bedava niye pay to win yapamadın diye dertlendin bu kadar :D
herkes sizin gibi simitçi değil kardeşim. Rpg oyunu bu, dolayısıyla insanlar kastığını koşa koşa siteye satıp zurna dürüm alıp ev geçindirmek yerine oyunun doğasına uygun bir şekilde karakterini güçlendirmek istiyor. Simitçilerin hiçbir çaba göstermeden sahip olduğu itemlerle rpg'yi amacına uygun oynayan insanların emek verip dizdiği itemler arasında fark olmaması insanları oyundan soğutuyor. Herkes görev itemleriyle oynasa taş kemirirdin evinde.

onuronkol2

Üye
herkes sizin gibi simitçi değil kardeşim. Rpg oyunu bu, dolayısıyla insanlar kastığını koşa koşa siteye satıp zurna dürüm alıp ev geçindirmek yerine oyunun doğasına uygun bir şekilde karakterini güçlendirmek istiyor. Simitçilerin hiçbir çaba göstermeden sahip olduğu itemlerle rpg'yi amacına uygun oynayan insanların emek verip dizdiği itemler arasında fark olmaması insanları oyundan soğutuyor. Herkes görev itemleriyle oynasa taş kemirirdin evinde.
+1 sapkami çıkarıp saygı duruşunda bulundum üstadım

ates5234

Yeni Üye
oyunun saçma olan kısmı bu değil ki sadece +9 war scylı adam ile +7 war scylı adam arasında 100 damage fark var biri 1000 tl biri 500 bin tl oyunun baştan hata bir çok yerinde hata var item farkı hiç yok kaş yapalım derken göz çıkarmışlar knightta +9 raptorlu +8 shelli bir wariroru görev itemli 5 asas kesemez 2 atar alayına burda adamlar delgeç ediyor seni. ve ısrar ediyorlar bu konunun devamı için ha birde nft karakter satışı var resmen karakter satıp almayın diyorlar.

X A

Üye
oyunun saçma olan kısmı bu değil ki sadece +9 war scylı adam ile +7 war scylı adam arasında 100 damage fark var biri 1000 tl biri 500 bin tl oyunun baştan hata bir çok yerinde hata var item farkı hiç yok kaş yapalım derken göz çıkarmışlar knightta +9 raptorlu +8 shelli bir wariroru görev itemli 5 asas kesemez 2 atar alayına burda adamlar delgeç ediyor seni. ve ısrar ediyorlar bu konunun devamı için ha birde nft karakter satışı var resmen karakter satıp almayın diyorlar.

Knight'tan farkı o işte pay to win yok burda öyle milyon bas delgeç :) Deler geçerler :)

Gensuke

Üye
oyunun en sevdiğim olayı item güçlendirmelerinin minimum düzeyde fark yaratması yani adam parayı basıp +9 item alıyor ama bam bam tek atamıyor ben de +7 itemimle o adamı kesebiliyorum insanlar fark yaratmıyacaksa neden upgrade yapalım 100 fark için neden bu kadar para harcayalım diyorlar ama harcayan harcıyor işte oyunda hala deli gibi upgrade dönüyor pazar gayet canlı item yükseltmelerinden elde edilen güçlendirmenin tamamen bu şekilde kalması taraftarıyım ama şu kısıma hak veriyorum farklı seviyelerdeki (epic,rare,görev) itemlerin arasında dengesizlik var bu düzeltilmeli

• Beğen
Tepkiler: X A

IBoRiS

Üye
Parayı basıp +9 item alanı bilmem ama ben emek vererek item ve takımı yükseltip karşılığını alamıyorsam bir sorun ararım burda

Lawizha Winchetzui

Üye
Yok öyle dolarları basıp tek atmalar, iki atmalar, hasar yememeler. Bu konuda oyunun şu andaki durumu gayet iyi, öbür türlü emek veren adam PK alanında tutunamaz, kaldi ki emek verenle parayı basıp item alanlar arasında uçurum var, bu şekilde makas daha fazla açılmamış oluyor. Böyle en azından emekçilerin oyun oynayabileceği bir ortam oluşuyor. İtem seviyeleri yükseldikçe, malum oyun gibi aşırı damage farkı oluşmamalı. Oyun oyunluktan çıkıp ticari boyuta ulaşmamalı. Oyunu görev itemleriyle oynamak isteyen de zevk alabilmeli, kimsenin hevesi kırılmamalı.

GorrTheGodButcher

Üye
Yok öyle dolarları basıp tek atmalar, iki atmalar, hasar yememeler. Bu konuda oyunun şu andaki durumu gayet iyi, öbür türlü emek veren adam PK alanında tutunamaz, kaldi ki emek verenle parayı basıp item alanlar arasında uçurum var, bu şekilde makas daha fazla açılmamış oluyor. Böyle en azından emekçilerin oyun oynayabileceği bir ortam oluşuyor. İtem seviyeleri yükseldikçe, malum oyun gibi aşırı damage farkı oluşmamalı. Oyun oyunluktan çıkıp ticari boyuta ulaşmamalı. Oyunu görev itemleriyle oynamak isteyen de zevk alabilmeli, kimsenin hevesi kırılmamalı.
yahu siz manyak mısınız? Ne doları ne tek atması haha. Bu kadar elit char dizen insan binlerce oyuncunun olduğu yerde zaten iki elin parmaklarını geçmez. Neden kafanız böyle uçlara gidiyor sizin direkt? Yani 3 gblik charla 3 milyonluk char arasında oynayan oyuncular yok mu? Neden mesela "itemler fark yaratmıyor" dendiğinde direkt "öhööö 3 molyonluk çor voromoson" gibi saçma sapan cevaplar veriyorsunuz? Adamın öyle bir charı olsa zaten umurunda olmaz neden gelip yazsın buraya haha.

X A

Üye
işte boş bir adam yorumu fazla üstüne düşmemek gerek. o şekilde oyun seviyorsan bak işine caunter oyna
Kardeşim boş olan sensin madem bu tarz oyun seviyorsun hali hazırda lanet bir oyun mevcut gidip orada oynar mısın lütfen burayı kirletme.

X A

Üye
yahu siz manyak mısınız? Ne doları ne tek atması haha. Bu kadar elit char dizen insan binlerce oyuncunun olduğu yerde zaten iki elin parmaklarını geçmez. Neden kafanız böyle uçlara gidiyor sizin direkt? Yani 3 gblik charla 3 milyonluk char arasında oynayan oyuncular yok mu? Neden mesela "itemler fark yaratmıyor" dendiğinde direkt "öhööö 3 molyonluk çor voromoson" gibi saçma sapan cevaplar veriyorsunuz? Adamın öyle bir charı olsa zaten umurunda olmaz neden gelip yazsın buraya haha.

İtemler yeterli miktarda fark yaratıyor dostum. Beğenmeyen diğer oyuna gidebilir.

GorrTheGodButcher

Üye
İtemler yeterli miktarda fark yaratıyor dostum. Beğenmeyen diğer oyuna gidebilir.
kardeşim bold yazılmış yazılmış 2 cümlenle ve atarlı giderli kamyon arkası alt imzanla başlığa hiçbir katkıda bulunmamışsın tebrik ediyorum. Yorum yapmadan önce bir anlamaya çalışın burada ne yazıyor diye, basmıyorsa kafanız çok müdahale etmeden sessizce "hı olur ya öyle" diyerek gidin kardeşim, insanlar size mi soracak hangi oyunu oynayacağını.

SELOXER

Üye
Bu oyunun en sevdiğim yönü item seviyesi yükselince verdiği özelliklerin aşırı artmaması pvp gibi nerdeyse herkes eşit gibi düşün minimum farklar lol gibi düşün yetenek bazlı pvp yapıcan. İtem piyasasını oyuncular belirler kimse zorla yüksek seviye iteme 100 binler ver demiyor sen almazsan o almazsa düşer fiyatı

CTU

Üye
Dex 8 takıların konusunda katılıyorum, bi tık yüksek kalmış olabilir şuanki piyasaya bakılınca ve yavaş yavaş karakter dizmek isteyen arkadaşları düşününce. Karaktere item koyarken bir haz hissetmek isteniyor fakat bir yerden gelirken başka bir bonus kaybedilmesi üzücü. Büyük meblalar yatıran insanların kolay ölmesi konusu ise tam nokta kesinlikle, parayla bir şeyler alınsa dahi 2 kişi çok kolay yıkabiliyorsunuz bu insanları ki olması gereken :)

thewolverine

Üye
Kardeşim ağlayanlarda var burda almayın gb veya yükseltmeyin madem görev itemleri ve high itemler arasında fark yok bence oyun yönetimin böyle yapması çok mantıklı akşamları online oluyorum orta sınıf bir karakterim var sclerimi basıyorum 1 2 saat pk atıyorum gayet keyifli

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt