İTemler Bankada üstüste düşmüyor.

Bstrafe

Üye
Farkllı sayfalara atılan aynı itemler neden üstüste gelmiyor da başka sayfalara gidiyor ? Hatta aynı sayfaya atılan item bazen farklı satırlara bile gidiyor .
İTem ID'den kontrol edip aynı olanları arka plandaki sayfada olsa dahi üstüste atmak çook mu zor ?
Düzenlenmesini bekliyorum.

JaxSui

J
İnanır mısın bu olay en başından beri var. Ama bunu düzeltmek akıllarına gelmiyor galiba. Ya da çok fazla meşguller... 1 ay geçti para da kazanıyorlar artık. Keşke 3 5 tane daha yazılımcı alsalar şirkete...

Bstrafe

Üye
Çözemeyeceklerini veya çözmek istemediklerini düşünmüyorum , belki bunu kapatacakları yöntem başka bir açığa sebep olacaktır diye düşnmek istiyorum. Bu kadar duyarsız olamazsınız :)

JaxSui

J
Şu an banka dolu. Ama baksan hep aynı itemler. Umarım birinin aklına gelir de lan şuna da bir el atalım der

meraklimahmut

Üye
Bunu çözeceklerdir :) Yine geçici olarak bir tavsiye vereyim. Bankanızın ilk slotunu misal veriyorum rare zırhlarınız falan varsa onlarla doldurun ama muhakkak ilk slot dolu olmalı. Ardından stacklenecek eşyaları ilk slottayken sağ tık yapın. 5. slotta bile olsa üstüne stacklenecektir. (y)

HeaveN

Üye
aynen manalar hep ayrı bende o sıkıntı aynı manadan 3 tane ayrı ayrı üste koyulmuyo bazen düzeliyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt