Öneri İtemlerdeki dengesizlikler

SaFeN

Üye
Oyunun mekaniklerinde büyük bi dengesizlik mevcut. Görev itemlerinin hatırı sayılır bi güçte olması güzel fakat diğer itemler neden bu kadar kötü onu anlayabilmiş değilim. Piyasada 70-80 m civarında olan bi item 53 levelde görevden alınan bi itemden daha kötü nasıl olabilir? Zırhların anlamsızlığını geçtim, özellikleri, saf damagesi ve elemental damagesi daha yüksek olmasına rağmen bi weapon nasıl daha düşük hasar verebilir? Şu an oyunda bulunan bir çok item kullanışsız 62 lvl oldum ve görev itemleri dışında sadece ticaret yapmak için item alıp satıyorum 80-90 m lik itemi kullanma gereği duymuyorum ki bu item epic +6 bi item. Çok bişey beklemiyordum alırken ama kaç gündür oynayıp 100m e yakın para biriktirip 53 levelde aldığım görev itemini geçememek çok saçma değil mi? Bu dengesizliklerin bi an evvel düzeltilmesi gerekiyor.

okancanx

Üye
Oyunun mekaniklerinde büyük bi dengesizlik mevcut. Görev itemlerinin hatırı sayılır bi güçte olması güzel fakat diğer itemler neden bu kadar kötü onu anlayabilmiş değilim. Piyasada 70-80 m civarında olan bi item 53 levelde görevden alınan bi itemden daha kötü nasıl olabilir? Zırhların anlamsızlığını geçtim, özellikleri, saf damagesi ve elemental damagesi daha yüksek olmasına rağmen bi weapon nasıl daha düşük hasar verebilir? Şu an oyunda bulunan bir çok item kullanışsız 62 lvl oldum ve görev itemleri dışında sadece ticaret yapmak için item alıp satıyorum 80-90 m lik itemi kullanma gereği duymuyorum ki bu item epic +6 bi item. Çok bişey beklemiyordum alırken ama kaç gündür oynayıp 100m e yakın para biriktirip 53 levelde aldığım görev itemini geçememek çok saçma değil mi? Bu dengesizliklerin bi an evvel düzeltilmesi gerekiyor.
bence şuan itemler güçsüz ileride +7 +8 takabıldıgımızde düzelecek çünkü +7e geçerken 10 damage birden artıyor normalde her + da 2 damage artıyor 7 ler 8 ler çoğaldıkça ucuzlar ve ozaman görev itemlerine ihtiyaç kalmaz.

cmmlkc

Üye
Yapılması gereken basit görev itemleri süreli olacak (1 ay). Bu sorunu çözer. :)

SaFeN

Üye
Epic +6 bi itemin bir görev itemi kadar güçlü olmaması normal mi sence? Tüm özellikleri sayısal olarak çok daha fazla ama daha az hasar vermesi normal mi? O zaman neden var bu kadar item? Ya da +7 nadir bi itemin +6 epic itemden çok daha fazla vurabilmesi normal değil bence. Birinin piyasası 20 m diğerinin 70 m. 3-4 katı. Bu çok bariz bir dengesizlik.

SaFeN

Üye
Yapılması gereken basit görev itemleri süreli olacak (1 ay). Bu sorunu çözer. :)
Evet böyle bişey olabilir mantıklı. Bi de şu var bu kadar iteme gerek yok ki. Açıkçası ben görev itemlerinin dışında başka bi item kullanmadım 62 levele kadar gerek duymadım. Böyle bi sorun olmasa moblardan düşen itemler daha değerli olur kullanılır en azından.

DeLLeChiaie

Üye
53lv görevinden değerli itemler mevcut ama maddi açıdan karşılar mısın bilemem, özellikle asas itemi dolu oyun her yerde goldenlar vixenler, mage, warior ve priler için henüz sağlam pek item yok :(

Enkanis

Üye
beyler ne anlatıyorsunuz +6 golden bow 90 apsi var ama 99 hunter bowundan daha çok dmg vuruyor

ASiLKaNNN

Üye
görev itemlerinin güçlü olması ve buna herkesin ulaşabilir olması kadar güzel bir şey yok bırak millet para basmadan level kasıp çıkıp death valley de pk sını atsın +7 +8 den sonra epic itemler güç dengesini bozuyor zaten +6 da bu denge bozulur sa +7 +8 e ulaşan kişinin önünü alamazsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt