itemlerin kitlenmesi hakkında

enokaptan

Üye
yakında zamanda bu konuda bir değişiklik olacak mı kitlenen itemi mağazadan alınacak bir item ile açma yada başka bir düzenleme mesela ne bileyeim 2-3gb lik itemler kitlenmese daha değerli itemler kitlense mesela yada süresi 1-2 aya düşürülse sırf bu yüzden şuan farm ile kastığım parayı 7epic iteme yatıramıyorum ilerde ne olacağını kestiremediğim için

RionLi

Üye
Ben 2 charıma aldım kitli ama bunun bilincinde olarak aldım kullanmak için şuan aldığım itemin üstü item olmadığı için sorun değil fakat yarın öbür gün yeni bir item gelir mecbur alamazsın elinde kalıcak elindeki

enokaptan

Üye
Ben 2 charıma aldım kitli ama bunun bilincinde olarak aldım kullanmak için şuan aldığım itemin üstü item olmadığı için sorun değil fakat yarın öbür gün yeni bir item gelir mecbur alamazsın elinde kalıcak elindeki
sınıfımın en üst itemini alabilsem bir nebze yine alınabilir uzun süre götürecek çünkü ama onu alamıyorum 3-4gb lik item için diyorum ben

AstoVidatu

Üye
Arch sword 7 kullanıyorum daha üstü uzun bir süre gelebileceğini düşünmüyorum en azından 4-6 ay aralığın da pk da muazzam farm için de öyle şahsi fikrim tabi ki ama 1 yıl uzun bir süre fakat değeceğini düşünüyorum kullandığım için. İyi forumlar

RionLi

Üye
Arch sword 7 kullanıyorum daha üstü uzun bir süre gelebileceğini düşünmüyorum en azından 4-6 ay aralığın da pk da muazzam farm için de öyle şahsi fikrim tabi ki ama 1 yıl uzun bir süre fakat değeceğini düşünüyorum kullandığım için. İyi forumlar
Bununla ilgili item çıkar v.s mağaza gelir rez al :)

Bigjest

Üye
Merhaba
Soulbound eşyalar 1 sene olacak şekilde oyuncunun üzerine kilitleniyor. Soulbound eşyaların açılması tarzında herhangi bir çalışma bulunmuyor.
İyi forumlar.

HeaveN

Üye
Kilitler açılsa iyi olurdu haliba 1 sene baya uzun keşke 3 ay 6ay inse

enokaptan

Üye
İteme özel çalışma olabilirdi sanki mesela ilk aklıma gelen 1xx küsür m lik pole axe+7 sunshard+7 gibi aklıma ilk gelenler bunlar kitlenmese daha iyi olabilirdi

Hedvein

Üye
Ben de soulbound bir item kullanıyorum, tek isteğim kilidi açılacağı tarihe kadar oyunun çok daha iyi yerlerde olması. Sonrasında itemin değeri düşsün umrumda değil benim için, şunu da belirteyim 6 ay bence yeterli süre idi ama tabi alınan kararlara sadece fikir sunabiliyoruz.

FANTECH

Üye
Bence de soul bound iyi ama 1 sene harbiden çok uzun, oyuncuları korumaya yönelik bir şey olduğunu bende biliyorum fakat kendi fikrimdir mağazaya rocoyla veya nakitle kilitleri açabileceğimiz bir eşya gelmesi gerekiyor

platoon0x

Üye
soulbound un şuanki hali hiçbir işe yaramıyor, parayı basan yine basıyor, aksine oyunda ufak tefek parasıyla birşeyler yapmaya çalışan adamların +7 epik item alma ihtimalini sıfıra indiriyor, spinning axe gibi zayıf epik itemler direkt çöp oluyor onu söylemiyorum bile

Aziz

Üye
Normalde 1 sene diye bir şeyde olmamalı. Kitlendi mi bir daha açılmamalı. Ancak oyunun eşya alt yapı sistemi de iyi değil bana göre. ilvl sistemi olsaydı çok daha iyi olacaktı. Ancak olmadı. Böyle alışmaya devam. Değişir mi? Belli olmaz.

RaywinTR

Üye
soulbound un şuanki hali hiçbir işe yaramıyor, parayı basan yine basıyor, aksine oyunda ufak tefek parasıyla birşeyler yapmaya çalışan adamların +7 epik item alma ihtimalini sıfıra indiriyor, spinning axe gibi zayıf epik itemler direkt çöp oluyor onu söylemiyorum bile
Evet üstüne koyarak geliştiremiyorsun

mmtakiff06

Üye
Normalde 1 sene diye bir şeyde olmamalı. Kitlendi mi bir daha açılmamalı. Ancak oyunun eşya alt yapı sistemi de iyi değil bana göre. ilvl sistemi olsaydı çok daha iyi olacaktı. Ancak olmadı. Böyle alışmaya devam. Değişir mi? Belli olmaz.
katılıyorum. Normalde hiç açılmaması lazım zaten oyun sana şans veriyor. Ya satıcaksın yada kullanıcaksın kullanan arkadaşlar mecburen 1 sene beklemek zorunda bu kadar basit soul bound 2 senedir konuşuluyor. değişmemesi fikrindeyim.

sekopia

Üye
yakında zamanda bu konuda bir değişiklik olacak mı kitlenen itemi mağazadan alınacak bir item ile açma yada başka bir düzenleme mesela ne bileyeim 2-3gb lik itemler kitlenmese daha değerli itemler kitlense mesela yada süresi 1-2 aya düşürülse sırf bu yüzden şuan farm ile kastığım parayı 7epic iteme yatıramıyorum ilerde ne olacağını kestiremediğim için
Bu konunun bir altmetni var mı bilemiyorum belki de ileride tamamlanması planlanan bir uygulamadır yönetim tarafından, fakat mağazaya o itemi açmak için item
gelmesi beni enayi gibi hissettirir açıkcası, iki kere satın alacağım resmen itemı bir kendine bir de devlete hesabı. Bunu yaparlarsa da nereden esinlenmişler diye çok düşünmeye gerek yok :D

MachuPicchu

Üye
Zengin adamın problemi bile bir başka oluyor ya.

nightfall94

Üye
Bana kalirsa soulbound itemin kilidi hic bi sekilde acilmamali. Bu sistem oyundaki item/ekonomi dengesini koruyor. Bir nebze pay to winden koruyor. Keske 1 sene degil, hic acilmasa.

NeyimLanBen

Üye
Beyler ne saçmalamışsınız ya , zaten oyun bu hareketle saçmalamış bide siz üstüne.. İtemin kitlenmesi nedir :) Bence bu sistem oyuncuyu oyunda tutma yönünde düşünülmüş gibi, yani adam belli bı değerde itemi var diye oyunda oyunu unutamicak birakamicak hep aklında olcak , vadeli banka hesabı gibi :)) Biraksa bile bazen girip bakicak kalktimi kalktiysa itemi satayım falan diye bu da oyuna giriş çıkış sayısını etkilicek yani bı aktiflik devam edicek. İyi düşünülmüş mantıklı ama amacı... Bir nevi banka taktiği :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt