Eskıyaaisback
Üye

Arkadaşlar asas karakterden çok şikayetçi olanlar var özellikle battle priestler ben pek hak vermesemde saygı duyuyorum.uzun yıllardır asas oyuncusuyum Türk yapımı olan oyunu desteklemek için buradayız burda olmayada sabrımız tükenene kadar devam edeceğiz. Şimdi ben sıkıntı mı belirtmek istiyorum ama saçma sapan yorumlar yapmazsanız sevinirim. oyun açıldığından beri aktif olarak oynuyorum 65 capte golden +7 vardı dual 1100 savage vuruyordum warriorlere 650-850 arası şuanda Çarım full +3 epic takı set elite 8 hatred8 pendantım runlerim full ben gene 1100 savage vuruyorum ?? Oyunda bir kritik skili var çalışırken resmen adam seçiyor küçümsemek için söylemiyorum itemsiz adamlara kritik ile 1800 vuruyorum bu yeni skiller geldiğinde okçusundan warriorune priestten magesine herkese yeni damage skilleri eklendi asasa gelen confuse ücretli oldu eyvallah 2 sc pk mız 30m oldu kritik sağlıklı çalışmıyor leec skilinin damagesi yok gibi bişey ben itemli çarla oynamanın zevkini hazzını ne zaman alacağım bu oyunda bir cevap bekliyorum alamayacaksak çarımızı bozalım 7 itemli bi warrior yapalım keyfimize bakalım.