İzlenecek yol önerisi (Yeni başlayacağım)

aroundthesunx

Üye
Selamlar arkadaşlar,malum oyundan geliyorum yeni başladım 59 level warrior var ne tarz bir şeyler yapabilirim sizce warrior devam mı etmeliyim yoksa asas/okçu ya da bp mi açmalıyım tekim ekibim yok 5 gb ile ortalama bir şey yapılabilir mi önerisi olan var mı item ve yol izleme olarak?

Rosalindaa

Üye
Selamlar arkadaşlar,malum oyundan geliyorum yeni başladım 59 level warrior var ne tarz bir şeyler yapabilirim sizce warrior devam mı etmeliyim yoksa asas/okçu ya da bp mi açmalıyım tekim ekibim yok 5 gb ile ortalama bir şey yapılabilir mi önerisi olan var mı item ve yol izleme olarak?
Warrioru bırak hem warrior şuan zayıf hem de ekipsiz birşey yapamassın en iyisi BP yada okçu oynamak

mehmetcvgn

Üye
bence ne oynamaktan zevk alıyorsan onu oynamalısın. item noktasında da çok fazla item çeşitliliği olan bir oyun değil. Bir kaç rehber bakarak sorularına cevap bulabileceğini düşünüyorum. Ben kendimse BP oynamayı tercih ediyorum. Senin gibi 3-4 gb kadar bir bütçem vardı ve soloydum. Ama günün sonunda bu bir oyun ve keyif alacağın karaktere yönelmeni tavsiye ederim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt