Selam herkese, bu jewel mesleği kasanınız var mı? Bu nasıl bir matematik 32 level gelmek için 50M exp istiyor. Bir adam sabah akşam yemese içmese 16saat crude taşı toplasa günde max 200 taş toplar bunları bassa 100k exp yapar 50.000.000/100.000= 500 gün yapar. Hadi nadir takı basarak ilerlemeye çalışsa nereye ilerliyor en ezik takı 2 tane shard accesori istiyor en ucuz nadir 5m para adamın varını yoğunu basması lazım. Jewel resmen yapılmaması üzerine tasarlanmış yada ben biryerde yanlış hesaplıyorum bir 0 fazlamı yazıyorum anlamadım işin içinden çıkamadım.
Günde 2-3 saat aktif olabilen zaten hiç yapamaz, tamam yapsın istemiyorsunuz anladık ama emek veren insanlarada saygınız olsun. Arkeoloji slotları sayısı ve cooldownları ortada.
Slot sayısı artmalı.
En azından 10 level takıları shard istemesin.
Hesap ortada, ortalık takıdan geçilmesin istemiyoruz ama exp miktarları yapılabilir olmalıydı yoksa bu meslek bir clanın eline bırakılmış oldu bu haliyle.
Günde 2-3 saat aktif olabilen zaten hiç yapamaz, tamam yapsın istemiyorsunuz anladık ama emek veren insanlarada saygınız olsun. Arkeoloji slotları sayısı ve cooldownları ortada.
Slot sayısı artmalı.
En azından 10 level takıları shard istemesin.
Hesap ortada, ortalık takıdan geçilmesin istemiyoruz ama exp miktarları yapılabilir olmalıydı yoksa bu meslek bir clanın eline bırakılmış oldu bu haliyle.