İstek Jewel Crafting ve Tüm meslekler

prisonbrk

Üye
Selam herkese, bu jewel mesleği kasanınız var mı? Bu nasıl bir matematik 32 level gelmek için 50M exp istiyor. Bir adam sabah akşam yemese içmese 16saat crude taşı toplasa günde max 200 taş toplar bunları bassa 100k exp yapar 50.000.000/100.000= 500 gün yapar. Hadi nadir takı basarak ilerlemeye çalışsa nereye ilerliyor en ezik takı 2 tane shard accesori istiyor en ucuz nadir 5m para adamın varını yoğunu basması lazım. Jewel resmen yapılmaması üzerine tasarlanmış yada ben biryerde yanlış hesaplıyorum bir 0 fazlamı yazıyorum anlamadım işin içinden çıkamadım.
Günde 2-3 saat aktif olabilen zaten hiç yapamaz, tamam yapsın istemiyorsunuz anladık ama emek veren insanlarada saygınız olsun. Arkeoloji slotları sayısı ve cooldownları ortada.
Slot sayısı artmalı.
En azından 10 level takıları shard istemesin.
Hesap ortada, ortalık takıdan geçilmesin istemiyoruz ama exp miktarları yapılabilir olmalıydı yoksa bu meslek bir clanın eline bırakılmış oldu bu haliyle.

RickSancheZz

Üye
selam, tek başınaysan bu meslekte ilerlemen çok zor, ya çok paran olucak yada çok ortağın olacak,
son cümlende yazdığın gibi bir clan şuan jevelde son seviyelerde.

prisonbrk

Üye
P2W yada tekelleşme yada mafyalaşma 3 seçenekten biri oldu ozaman.

HazyShade

Üye
Tekelleşmenin çözümü aslında "Craft Trade". Malzemeyi toplayan oyuncu Craft yapan adama "Craft Trade" atar. ( Bildiğimiz Trade gibi ama malzemelerin konulduğu ve craft edilecek ürünün seçildiği yerler olacak). Craft yapan adam isterse bir miktar craft ücreti isteyebilir. Böylelikle crafta emek harcayan herkesin, ileri seviyelere ulaştığında bu mesleğin iş yapabilir olduğuna dair umudu olacak.
Yoksa şu anda yaptığın mesleğin malzemesini bulup bulamayacağın meçhul. Bulsan üretsen bile piyasa fiyatına satabileceğin meçhul.
Bir arkadaştan Enhanced Rare Balta yapmasını istedim, adama verdiğim malzemelerin bir o kadarını kendinden harcadı yine enhanced çıkmadı... Adam mahcup olmamak için pazardan malzeme çekti ancak çıkarttı bi tane. Craft Trade olsa ücretsiz bana craft yapacaktı ama şans benim şansım olacaktı.

Bu meslek işlerine herkesin zaten girmemesi lazım. Ama girenlerinde Title ları olsa, Achivementları felan olsa, Pazarda gördüğünde ha bu adam şunu craftlayabilir desek çok iyi olacak...
Neyse bunlar 2-3 yıllık hayaller biz daha dorionda tezgah kurulması ve AH nin kısıtlaması ile meşgulüz.

nbdycom3back

Üye
Craftın en azından başlangıç seviyedeki üretilen item yemek vs. ne varsa ekonomiye kazandırılması lazım. Hiçbir işe yaramıyor sadece level atlatmak için üretilen eşyalar olarak kalıyor. Bir NPC olsa ona satsak belirli bir miktarda en azından verdiğin emeğe bir katkısı olsa. Ya da 10 adet mesela getirip bir üst seviye özellikte olanını verse. Atıyorum yemeklerden mining 10 dk boyunca yüzde 5 artırmak yerine yüzde 10 fln gibi. Yani ne ürettiğin para ediyor ne emeğinin karşılığı oluyor. Etraflıca düşünülmesi lazım bu craft işinin. Oyundaki moob itemlerinden farkı olması lazım ve sadece craft ile üretilebilen itemler olması lazım.

Crafter DendroctonuS

Üye
Jewel tek yapıyorum
Selam herkese, bu jewel mesleği kasanınız var mı? Bu nasıl bir matematik 32 level gelmek için 50M exp istiyor. Bir adam sabah akşam yemese içmese 16saat crude taşı toplasa günde max 200 taş toplar bunları bassa 100k exp yapar 50.000.000/100.000= 500 gün yapar. Hadi nadir takı basarak ilerlemeye çalışsa nereye ilerliyor en ezik takı 2 tane shard accesori istiyor en ucuz nadir 5m para adamın varını yoğunu basması lazım. Jewel resmen yapılmaması üzerine tasarlanmış yada ben biryerde yanlış hesaplıyorum bir 0 fazlamı yazıyorum anlamadım işin içinden çıkamadım.
Günde 2-3 saat aktif olabilen zaten hiç yapamaz, tamam yapsın istemiyorsunuz anladık ama emek veren insanlarada saygınız olsun. Arkeoloji slotları sayısı ve cooldownları ortada.
Slot sayısı artmalı.
En azından 10 level takıları shard istemesin.
Hesap ortada, ortalık takıdan geçilmesin istemiyoruz ama exp miktarları yapılabilir olmalıydı yoksa bu meslek bir clanın eline bırakılmış oldu bu haliyle.
Knk jeweli tek başıma yapıyorum günlük 12 saat çalıştığım işim var reel hayatta. 8 saat uyuyorum geriye 4 saat kalıyor bu çabamla jewel craftımı 18 yaptım YouTube video koydum ama şimdi 30 levelin hesabını yaptım ya 41500TL paran olacak yada dediğin gibi yemeden içmeden toplama yapacaksın

RickSancheZz

Üye
Craftın en azından başlangıç seviyedeki üretilen item yemek vs. ne varsa ekonomiye kazandırılması lazım. Hiçbir işe yaramıyor sadece level atlatmak için üretilen eşyalar olarak kalıyor. Bir NPC olsa ona satsak belirli bir miktarda en azından verdiğin emeğe bir katkısı olsa. Ya da 10 adet mesela getirip bir üst seviye özellikte olanını verse. Atıyorum yemeklerden mining 10 dk boyunca yüzde 5 artırmak yerine yüzde 10 fln gibi. Yani ne ürettiğin para ediyor ne emeğinin karşılığı oluyor. Etraflıca düşünülmesi lazım bu craft işinin. Oyundaki moob itemlerinden farkı olması lazım ve sadece craft ile üretilebilen itemler olması lazım.

katılıyorum her mesleğin başlangıç ürünleri hiç bi işe yaramamakta, bazı mesleklerin son seviye ürünleri bile işe yaramamakta :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt