Jewel Crafting Yapılır Mı ?

LatveriA

Üye
"18-24 saat toplama yapanlar var" dedikten sonra izlemeyi bıraktım. :D
Emeğine sağlık...

Zasa

Üye
dostum emeğine sağlık çok güzel bir video, ben warriorum ve takı craftı yapmak istiyorum avantajım ve dezavantajım nedir, bu job için en mantıklı character hangişsidr?

birde sadece takı craft yapmak isteyen biri yandan herhangi bir toplayıcılık veya craft yapmak zorunda mı?

EnesVeEnez

Üye
dostum emeğine sağlık çok güzel bir video, ben warriorum ve takı craftı yapmak istiyorum avantajım ve dezavantajım nedir, bu job için en mantıklı character hangişsidr?
Arkeoloji yanı toplama için % 5 toplama bonusun var. Dezavantaj olarak eskisi gibi loot alanları mobların içerisinde çıkarsa Mob içi toplama yapamazsın. Bu sistem belki değişebilir. Arkeoloji açısından en mantıklı Job Rogue ( % 10 bonus )

birde sadece takı craft yapmak isteyen biri yandan herhangi bir toplayıcılık veya craft yapmak zorunda mı?
Takı craftı için sadece Arkeolojiyi geliştirmen yeterli. Zorunluluğu sadece Arkeoloji. Dersen ki takı tariflerinde kullanılan Silver ve Gold a para vermek istemiyorum o zamanda Maden toplayarak Mining geliştirmen gerekir (30 lvl ) bence buna gerek yok. Çok uzun sürer.

Zasa

Üye
Dostum buradaki %15 priestin bonusu nedir? exp mi hız mı

Ekli dosyalar

• CRAFT_HIZLARI.jpg
    CRAFT_HIZLARI.jpg
    94.8 KB · Görüntüleme: 262

Zasa

Üye
onun dışında priestin hiçbir bonusu yok yani anladığım kadarıyla, ben warriorum yan char priest kasmaya başladım ama gereksiz sadece %15 süreden avantaj sağlamak için doğrumudur? warriorla 500 sn cooldownu varsa craftın priestin 425 olacak yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt