Öneri Job Change istiyoruz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CYRUS X

Üye
oyuna job change gelmesini istiyoruz artık 76 lvl rogueyim priest olmak istiyorum sıfırdan çar kasmak ölüm artık bu sorunla ilgili bir çözüm üretilmeli diye düşünüyorum tşkler <3

Kedx

Üye
Merhabalar,

Yönetim ekibi gerçekleştirdiğiniz öneriyi mutlaka değerlendirecektir. Ancak oyun içerisinde NFT Market bulunmakta ve karakter satışı yapılabilmektedir. Bu neden ile Job Change sisteminin oyun içeriğine çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Kendinize uygun karakteri NFT Market veya sponsor marketler üzerinden satın alabilirsiniz.

platoon0x

Üye
Bu dediğin bunun gibi bir mmorpg oyunun yapısına ters, herkes mage açıp warrior filan olsun o zaman 85 de

_F_G_

Üye
Oyunun içinde yer alan bir özellik bende her gördüğümde heyecanlanıyorum. Tek bir karakter ile ne istiyorsan onu oynamak meslek diğer karakterde kaldı derdi olmadan. değiştireceğim den değil a gelmesini isterdim.

CYRUS X

Üye
Örnek verdim ama demek istediğimi anla işte, en kolay kasılan çar ile başlayıp en tuzlu olana dönülürdü
kanka kolay kasma diye birşey yok sanki bu oyunda ya anlaman lazımdı şimdiye kadar yani en azından her accounta 1 defa job change hakkı verilebilir

CYRUS X

Üye
Merhabalar,

Yönetim ekibi gerçekleştirdiğiniz öneriyi mutlaka değerlendirecektir. Ancak oyun içerisinde NFT Market bulunmakta ve karakter satışı yapılabilmektedir. Bu neden ile Job Change sisteminin oyun içeriğine çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Kendinize uygun karakteri NFT Market veya sponsor marketler üzerinden satın alabilirsiniz.
karekterimi nft ye çevirecem de fiyatını öldürmeden alıcı bulacamda sonra çar bulacam satacam vs bir ton iş olduğunun farkındayım bu kadar uğraşa ne gerek var

_F_G_

Üye
Oyunun bize vaad ettiği bir şeyi istemek bence en doğal hakkımız. Dorion gerekli npc ye giderseniz orada görürsünüz job change seçeneğini. Mutlaka planlamada vardır doğru zamanı bekliyor olabilirler

abuzer

Üye
job change hiçbir zaman gelemez. Oyunun tüm mantığına aykırı. Nft charlar orda sat baska char al. Basit yani. mage ile kolaydan 5 milkyon bp kas sonra bas warrior demi işaretler gelince ak temiz.

_F_G_

Üye
Herkese sunulan bir imkan olduktan sonra adil olmayan nedir onu bulamadım. Mage ile bile olsa 4 5 milyon np kasabilirse tebrik ederim.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Sınıf değişimi ile ilgili farklı bir konuda Digital yorum yapmıştı (buradan bakabilirsiniz). Benim de bildiğim kadarıyla şu an böyle bir şey düşünülmüyor.

Powerslavee

Üye
Başka bir premium ddüşünülmüyordu, mağazaya zam da düşünülmüyordu, level cap sınırının artması da yakın zamanda düşünülmüyordu :)

yaaa işte bakın böyle konuşup tersini yapınca oyuncuların artık söylediklerinize inanmasını beklemeyin

bunu oyunu severek oynayan biri olatak üzülerek söylüyorum. İnandırıcılığınızı yitirdiniz

_F_G_

Üye
Alt yapısı olan bir sistem her an aktif edilebilir. Benim beklentim tam sürüme geçerken aktif edilebilir. Tüm mekanikler oturduktan sonra.

Kenshin

Üye
Başka bir premium ddüşünülmüyordu, mağazaya zam da düşünülmüyordu, level cap sınırının artması da yakın zamanda düşünülmüyordu :)

yaaa işte bakın böyle konuşup tersini yapınca oyuncuların artık söylediklerinize inanmasını beklemeyin

bunu oyunu severek oynayan biri olatak üzülerek söylüyorum. İnandırıcılığınızı yitirdiniz
Şu an düşünülmüyor demek hiçbir zaman yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Belirttiğiniz aksiyonlar da aynı mantıkta işliyor. Sınıf değişimi de gerek duyulduğunda gündeme alınıp aktif edilebilir. Benim anlatmak istediğim Temmuz 2022 de yazılan bir yorum var ve şu an Mart 2023 bitiyor. Yani daha uzun süre böyle kalabilir.

CYRUS X

Üye
job change hiçbir zaman gelemez. Oyunun tüm mantığına aykırı. Nft charlar orda sat baska char al. Basit yani. mage ile kolaydan 5 milkyon bp kas sonra bas warrior demi işaretler gelince ak temiz.
bu mageler neymiş ya böyle mage olan ilah oluyormuş ozaman niye oyunda hiç mage yok kaç tane mage team pk atıyor allah için söylesene :D

Burtto

Üye
oyuna job change gelmesini istiyoruz artık 76 lvl rogueyim priest olmak istiyorum sıfırdan çar kasmak ölüm artık bu sorunla ilgili bir çözüm üretilmeli diye düşünüyorum tşkler <3
saçmalık öyle şeymi olur. ozaman herkes en kolay kasılan karakteri açar sonra değiştirir. veya yeni bir etkinlik gelir orda en faydalı karakter hangisiyse ona döner oynar. oyunun kimyası bozulur gelmemeli, gelmezde zaten.

CYRUS X

Üye
saçmalık öyle şeymi olur. ozaman herkes en kolay kasılan karakteri açar sonra değiştirir. veya yeni bir etkinlik gelir orda en faydalı karakter hangisiyse ona döner oynar. oyunun kimyası bozulur gelmemeli, gelmezde zaten.
en kolay kasılan karekterler hangisi söylermisin

_F_G_

Üye
Tüm karakterler aynı slotta row da yada zindanda kasıyor diye biliyorum. Magelerin dv toplu kesmesini kast ediyorsanız bir kere slotu dönmeyi denemenizi tavsiye ederim.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Beta döneminde altyapısı hazırlandı ve NPC'ye seçenek olarak eklendi.Sınıf değişimi özelliğinin aktif edilmesi kısa dönem planlarımız içinde bulunmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt