aynen mage kasmakta çok kolaydı yaBu dediğin bunun gibi bir mmorpg oyunun yapısına ters, herkes mage açıp warrior filan olsun o zaman 85 de
Örnek verdim ama demek istediğimi anla işte, en kolay kasılan çar ile başlayıp en tuzlu olana dönülürdüaynen mage kasmakta çok kolaydı ya![]()
kanka kolay kasma diye birşey yok sanki bu oyunda ya anlaman lazımdı şimdiye kadar yani en azından her accounta 1 defa job change hakkı verilebilirÖrnek verdim ama demek istediğimi anla işte, en kolay kasılan çar ile başlayıp en tuzlu olana dönülürdü
karekterimi nft ye çevirecem de fiyatını öldürmeden alıcı bulacamda sonra çar bulacam satacam vs bir ton iş olduğunun farkındayım bu kadar uğraşa ne gerek varMerhabalar,
Yönetim ekibi gerçekleştirdiğiniz öneriyi mutlaka değerlendirecektir. Ancak oyun içerisinde NFT Market bulunmakta ve karakter satışı yapılabilmektedir. Bu neden ile Job Change sisteminin oyun içeriğine çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Kendinize uygun karakteri NFT Market veya sponsor marketler üzerinden satın alabilirsiniz.
Şu an düşünülmüyor demek hiçbir zaman yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Belirttiğiniz aksiyonlar da aynı mantıkta işliyor. Sınıf değişimi de gerek duyulduğunda gündeme alınıp aktif edilebilir. Benim anlatmak istediğim Temmuz 2022 de yazılan bir yorum var ve şu an Mart 2023 bitiyor. Yani daha uzun süre böyle kalabilir.Başka bir premium ddüşünülmüyordu, mağazaya zam da düşünülmüyordu, level cap sınırının artması da yakın zamanda düşünülmüyordu
yaaa işte bakın böyle konuşup tersini yapınca oyuncuların artık söylediklerinize inanmasını beklemeyin
bunu oyunu severek oynayan biri olatak üzülerek söylüyorum. İnandırıcılığınızı yitirdiniz
bu mageler neymiş ya böyle mage olan ilah oluyormuş ozaman niye oyunda hiç mage yok kaç tane mage team pk atıyor allah için söylesenejob change hiçbir zaman gelemez. Oyunun tüm mantığına aykırı. Nft charlar orda sat baska char al. Basit yani. mage ile kolaydan 5 milkyon bp kas sonra bas warrior demi işaretler gelince ak temiz.
saçmalık öyle şeymi olur. ozaman herkes en kolay kasılan karakteri açar sonra değiştirir. veya yeni bir etkinlik gelir orda en faydalı karakter hangisiyse ona döner oynar. oyunun kimyası bozulur gelmemeli, gelmezde zaten.oyuna job change gelmesini istiyoruz artık 76 lvl rogueyim priest olmak istiyorum sıfırdan çar kasmak ölüm artık bu sorunla ilgili bir çözüm üretilmeli diye düşünüyorum tşkler <3
en kolay kasılan karekterler hangisi söylermisinsaçmalık öyle şeymi olur. ozaman herkes en kolay kasılan karakteri açar sonra değiştirir. veya yeni bir etkinlik gelir orda en faydalı karakter hangisiyse ona döner oynar. oyunun kimyası bozulur gelmemeli, gelmezde zaten.