İstek Joblar arası adaletsizlik

Dayı

Üye
Merhaba rise online değil mage online olmuş oyun magelerin duvarın arkasından bile vuruyor olması çok saçma ben okçuyum ama magenin alan mesafesi benden fazla cz de zehir yiyince town atamama saçmalığı var bir mage nova atınca kimse town atamıyor oyunda şuan rn güçlü job mage bizler karakterimizi kasmakta zorlanırken onların bu kadar hızlı kasması saçma oldu gerçekten OYUNDA EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY MAGELERİN DUVAR ARKASINDAN VURABİLMESİ=ADELETSİZLİK

mkurtuluss

Üye
Megelerin alan skilleri 1 ka vuruyor 3 kisi oturtun mu direk ölüyoruz. En azından parti vursada düşsek daha güzel olur.

Dayı

Üye
Alan vurmaları problem değil benim için ama o alanı duvarın arkasından atabiliyor olmaları çok saçma dün townda duvar arkasında otururken öldüm çok saçma birşey gerçekten mageleri çok güçlü yapıyor bu durum kafa kafaya giremiyoruz bile onlar bize duvar arkasından vuruyor bizde kaçamıyor atakta yapamıyoruz

JVS

Üye
Megelerin alan skilleri 1 ka vuruyor 3 kisi oturtun mu direk ölüyoruz. En azından parti vursada düşsek daha güzel olur.
Resist sistemi henüz tam oturmadığı için öyle bu durum bende nefret ediyorum ama yapabilecek birşey yok maalesef

Dayı

Üye
Ya arkadaşlar mage bu bakın nova atacak tabi vuracakta o damageyi hiç problem değil benim anlatmak istediğim duvar arkasından vurabiliyor olmaları

Dayı

Üye
Sence Buff olmadan 1100 canım var 2 mage tüm partiyi bir skill ile kesmesi normal mi
Normal kardeşim mage bu vuracak ben ona birşey demiyorum anlatmak istediğim farklı duvar arkasından vurmalarına karşıyım ben yoksa mage bu hiç kimsenin doğru düzgüz resisti yok normal vurması o kadar ama DUVAR ARKASINDAN VURMALARI SAÇMA

• Beğen
Tepkiler: JVS

JVS

Üye
Normal kardeşim mage bu vuracak ben ona birşey demiyorum anlatmak istediğim farklı duvar arkasından vurmalarına karşıyım ben yoksa mage bu hiç kimsenin doğru düzgüz resisti yok normal vurması o kadar ama DUVAR ARKASINDAN VURMALARI SAÇMA
cap sistemi olduğu sürece bu her oyunda böyle maalesef

DontJudgeMe

Üye
mageler ACİL nerflenmeli adamlar oyunda ne kadar öndeler. aksam mage actık bır gecede 50 oluyor char saçma güçlü

Dayı

Üye
mageler ACİL nerflenmeli adamlar oyunda ne kadar öndeler. aksam mage actık bır gecede 50 oluyor char saçma güçlü
Kesinlikle ben oyunu bırakmayı düşünüyorum ilk günden beri 59 levele zar zor getirebildim sanırım bırakıcam çünkü cz ye çıkamıyorum daha towndan çıkmadan duvar arkasından vuruyorlar ölüyorum

Dayı

Üye
Bir yetkili göremiyorum malesef bizi duyan ben oyunu bırakıyorum arkadaşlar tek ricam var oyunun adını değiştirin artık rise online değil mage online yapın

Dayı

Üye
OKÇULARA KİMSE BİRŞEY DEMİYO BENCE ADI MACRO ONLİNE OLSUN
Kardeşim okçu isterse 70 level olsun o mage duvar arkasından vurabiliyorken hiçbir jobun leveli önemli değil anlamıyor musun 32 level bir mage ice skili ile tüm slotları lure yapıp kesebiliyor 1000 level okçuyla bunu yapta göreyim

DontJudgeMe

Üye
şunu anlamakta zorlanıyorum mage playerlerı bu durumu neden savunuyor kı ? herkes mage mi oynasın ?

yasshero

Üye
Olay sadece duvar arkasından vurması degil tekli skilleri 800 üstünde damageyi çok uzuun bir mesafeden atıyor. Menzillerine düzenleme gelmeli

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt