Join / Katıl Butonu Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clarkk61

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Etkinliklere katılmak için join/katıl butonuna tıklamak istediğimizde butona tıklamıyor bu nedenle etkinliğe giremiyoruz. Hatanın çözüleceği yönünde açıklamalar mevcut fakat ne zaman çözüleceği bilinmiyor. Akşam işten gelip etkinliğe giremeyince sinir bozucu bi durum hal almaya başladı. Eğer varsa join/katıl butonuna tıklama taktiği paylaşırsanız sevinirim.

Pitou

Üye
Bundan bahsediyorsun galiba bu yüzden kaç savaş kaç cf kaçırdım ben bilirim :(

HeaveN

Üye
Çok basarsan tabi tıklama ekran süre başlayınca normal tıkla

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Yeni gelecek güncellemede bu konu ile ilgili çalışma yapılmıştır.

İyi forumlar.

HeaveN

Üye
3 kere banada oldu basmıyo daha olmuyo şuan düzeldi

birol2003

Üye
Benim bu olay için farklı bir teklifim oldu, konuyu ticket olarakta ilettim, insanlar farklı farklı yöntem bulmuş kimi ekranına işaret koymuş, kimi şablon kullanıyor kimi de mouse makro ile konuyu kökten çözmüş.

İlk teklifim join penceresinin her seferinde ekranın farklı bir noktasında çıkmasıydı dikkate alınmadı bile.

Yeni teklifim ise ekranda join'e basabiliyorsam katılabilmeliyim en azından katılma ihtimalim olmalı, ama hemen basamıyoruz bassak dahi 2-3 saniye sonra algılıyor ve birden 0-0 olan rakamlar 500-900 (rakamları salladım :) ) oluveriyor ve neticede giremiyorum, bugüne kadar BW ye 2 CW ye 6-7 kere girebilmişimdir toplamda.
Join tuşuna basmış olan herkesi iki taraf içinde eşleştirmelerini random yapmalı ki (şu an için Proteanlar azınlıkta olduğu için tek tük giremeyen vardır) ama Lunaskar tarafında ciddi bir topluluk (benimde içinde olduğum) giremiyor. Eğer olay random eşleştirmeye girer ve join tuşuna ilk basan durumu ortadan kalkarsa bugün giremeyen yarın girer, bir sonrakine girer ama mutlaka girer, şu an yan charlarıda dahil afk olarak bile sürekli giren insanlar var. Biz nasıl giremiyoruz bir türlü anlamadım.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Benzer ve cevap verilmiş konuları tekrar tekrar açıp / eski konuları gündeme getirmeyin lütfen.
Forum arama kısmını kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt