İstek Joplar dengesiz hasara sahip özellikle ASAS

asaf19

Üye
Arkadaş birde şikayetlerimizi cevaplayıpta karşı tarafın cevap vermesine müsade etmiyorsunuz bu ne saçmalıktır birader. adam bana itemi vardır diyor ya ruh hastası 1 kişi değil bir çok kişi ile karşılaştım tüm asaslar item yapmış o zaman hey Allahım. Çok adaletli bir oyun aynen.

"Merhaba,

ROW'u Alfa ve Beta sürümünde oynadım o dönemde de bu konudan çok şikayetçiydik clan olarak şimdi de aynı konudan şikayetçiyiz 57 lvl warior um 50 lvl asaslar tek atıyor bu ne saçmalık arkadaş bu oyunu okçu ve asaslar üzerine tasarladınız sanırım acil bir şekilde düzenleme yapılması gerekiyor konu ile alaklı ilgilenmenizi rica ediyorum. yaklaşık 15 - 20 saat oyunda zaman geçiriyorum tüm zevkimi yok ettiniz. ADALET."

_AYDOS_

Üye
asas ve okçu o kadar iyi damage sahipte görev yapamıyoruz slotlarda ona bir açıklamanız var mı aceba bu konuyu açarken çok iyi bilgi sahibisiniz galiba

Lasrok

Üye
Warriora asas tek atıyor, mage bi novayla okçuyu kesiyor, battle priest vurmuyor...
Sık görüyorum bu konuları, arkadaşlar herkes birbirine göre hem güçlü hem zayıf, zaten bu mmorpgnin içinde hep vardı. Ve şuan itemsiz olduğu için herkes birindeki en ufak item büyük farklar yaratıyor. Tahminimcetüm asaslar seni rahatlıkla kesemiyodur.

asaf19

Üye
asas ve okçu o kadar iyi damage sahipte görev yapamıyoruz slotlarda ona bir açıklamanız var mı aceba bu konuyu açarken çok iyi bilgi sahibisiniz galiba
Dostum lafmı soktun anlamadım ama ben pk da karşılaştığım problemden bahsettim, baya iyi idrak etmişsin. =)

_AYDOS_

Üye
Dostum lafmı soktun anlamadım ama ben pk da karşılaştığım problemden bahsettim, baya iyi idrak etmişsin. =)
Yok yanlış anlamayın, sadece asas ve okçular iyice düşürülürse karakterleri komple kaldırmaları gerekir çünkü zaten etkisiz olmuş görevlerde vs olsun warıor tek keserken okçuylada moblar levelimizdekiler rahat kesemiyoruz

asaf19

Üye
Warriora asas tek atıyor, mage bi novayla okçuyu kesiyor, battle priest vurmuyor...
Sık görüyorum bu konuları, arkadaşlar herkes birbirine göre hem güçlü hem zayıf, zaten bu mmorpgnin içinde hep vardı. Ve şuan itemsiz olduğu için herkes birindeki en ufak item büyük farklar yaratıyor. Tahminimcetüm asaslar seni rahatlıkla kesemiyodur.
Birader pk çıktım sc basılı olduğu halde teke tek hangi asasla vs atsam kesildim hani o ışığı görsem dicem ki tmm ben 57 lvl im adam 50 lvl 52 lvl 55 lvl bana bunun savunmasını yapma. Bende biliyorum mmorpg olduğunu oyunun neyini savunuyorsun.

asaf19

Üye
Yok yanlış anlamayın, sadece asas ve okçular iyice düşürülürse karakterleri komple kaldırmaları gerekir çünkü zaten etkisiz olmuş görevlerde vs olsun warıor tek keserken okçuylada moblar levelimizdekiler rahat kesemiyoruz
dostum pk çıktın mı sen ? asaslar gerçekten çok güçlü neredeyse tek atacaklar :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt