Kaç ay oldu çözülmedi

theTitan

Üye
Arkadaşlar ölünce giden exp biliyoruz. Rezleyince gelen exp biliyoruz. Ama ölünce crash yiyince yada oyunu kapatınca. Oyuna girince ölüyken rezleyince exp gelmiyor. Bu aylardır olan sorun lwl ve expler artıyoe bu sorunu kökten artık çözün çok zor değil. Aylardır rez yokken oyun kapatıp girdiğimizde rez kaldırınca exp gelmiyor.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Bu konuyla ilgili destek bileti gönderebilir misiniz? Geliştirici ekip de test edip sorunu doğrulasın.

Witch_King

Üye
Aylardır kaç kere yaşadım. Her defasında da ticket attım. Otomatik cevap dışında bir yanıt gelmedi. Herhangi bir şekilde sorunda çözülmedi.

theTitan

Üye
Konu up. Ciddi mesele LW 75 ile büyük sorun teşkil edecektir. Lwl 65 ölünce preli 7.5m exp gidiyor 75 heralde 30m gidecek :)

Adv3NN

Üye
Konu up. Ciddi mesele LW 75 ile büyük sorun teşkil edecektir. Lwl 65 ölünce preli 7.5m exp gidiyor 75 heralde 30m gidecek :)
nasıl 7m500 exp gidiyor senden benden 10m700k gıdıyor premium var benim karakterde joblara göre mi exp gidiyor lan yoksa

theTitan

Üye
10m gidiyor lafın gelişi o ama az bir rakam değil sonraki seviyelerde dahada artacak ama çözüm getirmemiler. oyun ayakta duramıyor buglar çökmeler bişeyi açıyor 2 gün sonra kapanyor ama turnuva düzenliyor. açılmayan oyunun ne turnuvası ? onu geçtim turnuvaya katılanları görüyorum testerlar. arkadaşı şu tsterlarınız zaten oyun içi oyunu yalıyor bari turnuvalarda görmek sitmiyorum rise online çalışan ya da dolaylı para alan testerları oyunda görmek isteiyorum. hem yalancılar var arasında hem hırsızlar. bari turnuvaları bırakında oyuna odaklanın hem oyun açıldı testteyiz erken erişim diyonuz hem turnuva var ? oyun için hep böyle düşünüyor. zinda party gene 5 kişi crash yedi ama boyna turnuva mesajalrı geliyor. nasıl iş bu

MaRaKeSH

Üye
Bak bunu hiç farketmemiştik gerçekten ciddi bir problem. Bilmeyen arkadaşlarımıza da iletelim konuyu.

Digital

Yönetici
Game Master
Arkadaşlar ölünce giden exp biliyoruz. Rezleyince gelen exp biliyoruz. Ama ölünce crash yiyince yada oyunu kapatınca. Oyuna girince ölüyken rezleyince exp gelmiyor. Bu aylardır olan sorun lwl ve expler artıyoe bu sorunu kökten artık çözün çok zor değil. Aylardır rez yokken oyun kapatıp girdiğimizde rez kaldırınca exp gelmiyor.
Merhaba,

Ölü iken oyundan çıktığınızda veya crash yediğinizde yeniden canlandırma sonucu deneyim puanının geri gelmeme sorunu iki güncelleme önce çözülmüştü.

İyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt