Kafam da deli sorular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GizliPriest

Üye
Şimdi geçenler de knight Pendant craft yapıldı konusunu açıp sordum. Yanıt olarak " o item craftlanamaz test olarak yapıldi sonra silindi. " Cevabı geldi. Şimdi bu crafti yapan karakterin nick " bazarkeyf " yani bu nick bana pazarcı nicki gibi geldi. Sonra düşündüm acaba yönetimin pazar charlarımı var varsa item satıp gb mi topluyorlar ? O gbyi ne yapıyorlar ? Yoksa item de mi satiyorlar yada cevrenlerine hediye mi ediyorlar ? Malum +3 +5 uniq takılar çıkmaya başladı ortaya :) Eğer öyle birsey yoksa " knight Pendant " craftlatip test yaptığınız karakterin nicki neden BazarKeyf neden test123422 falan değil ? Böyle şeyleri sadece ben mi düşünüyorum çok garip bir durum değil mi sizce ? Yorumlarını bekliyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Tam olarak anlayamamışsınız, karakter bize ait değil oyuncu. Eşyanın oyuncuya çıkması test amaçlı eklenen bir durum.

Balerion

Üye
Tam olarak anlayamamışsınız, karakter bize ait değil oyuncu. Eşyanın oyuncuya çıkması test amaçlı eklenen bir durum.
Pek inandırıcı gelmedi knk o kıyaktan bana da yapsanıza bana çıksın knight pendant neden bazarkeyf diye bir adamla deniyosunuz

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Pek inandırıcı gelmedi knk o kıyaktan bana da yapsanıza bana çıksın knight pendant neden bazarkeyf diye bir adamla deniyosunuz
Yazdıklarımı okuyorsunuz ama anlamıyorsunuz sanırım. Tekrar yazayım.

Bahsettiğiniz karakter bize ait değil, senin gibi bir oyuncu. Elde etmemesi gereken bir yerden yanlışlıkla elde etmiş ve sorun tespit edilip eşya silindi. Sorun da giderildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt