Öneri Kalbim küt küt ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

risemays

Üye
Knightçılar ses verin... Var mı sizde de bir heyecan ? böyle soğuk bir kış günü dışarda yağmur cam kenarında cz de sabahladığımız günler gelmedi mi aklınıza ? 2002-2009 arasında oynamıştım. ve ilk defa 12 yıl aradan sonra bu kadar heyecanlandım. Kendimi şuan ultima keserken hayal ediyorum :) Arkadaş umarım başarılı olursunuz. Token kripto block mlock chain main hikaye oyun kaliteli sıkıntısız olsun :) Ayrıca ekibten bir ricam olacak lütfen z kuşağına uyduracağız diye gereksiz ayrıntılar vermeyin. Eski knight tarzının hasretini çeken milyonlar var. O yüzden oyun karmaşıklığından kaçınarak bizleri bu hayat karmaşıklığımızın olduğu ortamda birde bin tane item özelliği ezberleme zorunda bırakmayın. Bilekler konuşsun para değil. Konular ilerlesin oyunlar kızışsın arkadaşlıklar kurulsun.. Tanrı sizinle olsun Rise ekibi, umarım başarılı olursunuz..

noreplay

Üye
İllaki farklılıklar olacak. Bu kadar mmorpg oyun içerisinde ne kadar fark olabilir orasını kimse bilemez ancak temel şeyler değişmez artık. Örneğin karakterler gibi. Ancak itemler ve görevlerde farklılık elbette olacaktır. Oyun bence gayet açık duruyor. Çok kafa karıştırıcı bir görev olduğunu düşünmüyorum...

MrLeO

Üye
Dostum sen çok yanlış yere gelmişsin. Burası knight online forumu değil. Bu oyunun adı rise online. Yepyeni bambaşka bir oyun. Yok ultima imiş yok cz imiş. Ayrıntısı olmayan oyun istiyorsan yanlış yere geldin

risemays

Üye
Dostum sen çok yanlış yere gelmişsin. Burası knight online forumu değil. Bu oyunun adı rise online. Yepyeni bambaşka bir oyun. Yok ultima imiş yok cz imiş. Ayrıntısı olmayan oyun istiyorsan yanlış yere geldin
Umarım oyunda nickin aynı olur. Seni kesmekten zevk alacağım.

noreplay

Üye
Neden hep bir polemik peşindesiniz arkadaşlar. Kitleyi malum oyunun kitlesine çevirmeyelim lütfen :). İyi forumlar...

risemays

Üye

Lolgamelol2

Üye
Hocam bence siz yanlış yere geldiniz bu oyunu bekleyinlerin knight kitlesi

noreplay

Üye
Aynen kardeşim biz biliyoruz bu atışmaların neticelerini :). Her türlü değere küfür ve hakaret :). Herkes biliyor bunu. Umarım buradaki kitle buna dönüşmez.

noreplay

Üye
29 ekimde kapalı beta açılıcakmış. Web sitesi üzerinden kapalı betada oynamak için başvuru yapabilirsiniz.

MrLeO

Üye
Hocam bence siz yanlış yere geldiniz bu oyunu bekleyinlerin knight kitlesi
Dostum ben çok doğru yere geldim. Yorumuna göre seninde knight kitlesinden olduğunu varsayarak cevabımı veriyorum. Knight kitlesi dediğin maksimum 10 k ile 50 k arasında bir kitle.( Bu kitlenin yarısından fazlası evlenip çoluk çocuğa karıştı bu arada) Knightın devri bitti. Knightta kendine bir yer edinemeyen, oyuncu tabiriyle ezik player olanlar buraya gelip yok onu yapmayın yok şunu yapmayın knight kitlesini kaybedersiniz diye yazınca bir tarafımla gülüyorum. Hatta şu konuyu açan arkadaş yok seni kesicem yok onu kesicem diye zaten ergenliğini belli ediyor.

Kısacası bu oyun Dünya çapında oynanan birden fazla MMORPG oyundan esinlenerek ve kendi düşüncelerini katarak üst düzey grafikle yapılmış bir oyun.
Amaç sadece 30-40 k playere hitap etmek değil globalleşerek tüm dünyadan bir oyuncu kitlesi yaratılması.
Tarihi eser olmuş oyunun playerleri çok istiyorlarsa pvp serverlar devam ediyor.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Bir konu üzerinde tartışırken birbirinize hakaret etmenize ya da aşağılamanıza izin vermiyoruz. Resmi forumda olduğumuzu unutmayalım ve lütfen üslubumuza dikkat edelim. Konu tartışmaya sebebiyet verdiği için kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt