İstek Kalıcı süresiz pet

CrazyHamsi

Üye
Neden Pet kalıcı olarak satılmıyor her ay Pet almak zorunda bırakıyorsunuz insanı oyun içi elde etmeninde imkanı yok bana çok gereksiz geliyor her ay Pet almak umarım bu tutumdan vazgecersiniz

Aziz

Üye
Neden Pet kalıcı olarak satılmıyor her ay Pet almak zorunda bırakıyorsunuz insanı oyun içi elde etmeninde imkanı yok bana çok gereksiz geliyor her ay Pet almak umarım bu tutumdan vazgecersiniz
NFTler var bunun için. Şu an NFT satışlarının tamamı oyunculara geçmiş olabilir. Bundan dolayı fiyatlar yüksek veya düşük gelebilir. Satışlar için konuşuyorum. Rentlerin durumlarını bilmiyorum. Kalıcı pet gelirsede fiyatı ona göre olacaktır. Ayrıca oyun için dungeon ve bosslara pet parçaları ekleneceği söylenmişti. Şu an drop oranları var mı bilmiyorum. Yoksa da eklenebilir. Onlar büyük ihtimal kalıcı olacaktır. Ayrıca şirketinde para kazanması gerekiyor. Gerekiyor ki oyun ayakta kalsın. Ayrıca petler PvE için gerekli. PvPler için pet almanıza gerekte yok. Premium alan oyunculara 7 günlük zaten hediye ediyor. 500 rise cashe sizde 1 aylık pet alabilirsiniz. Bu sizin kasıp PvE de belli bir aşamaya gelmenize zaten yarar sağlayacaktır. Ekstra zaten bir özelliği yok. Sadece kutu toplamak için. Elle de toplayabilirsiniz. Zaman kaybı yaşamak istemeyenler için. Oyun zorunlu tutmuyor. Zaten shop üzerinde ki hiç bir şeyi de zorunlu tutmuyor.

By_korkusuz

Üye
NFTler var bunun için. Şu an NFT satışlarının tamamı oyunculara geçmiş olabilir. Bundan dolayı fiyatlar yüksek veya düşük gelebilir. Satışlar için konuşuyorum. Rentlerin durumlarını bilmiyorum. Kalıcı pet gelirsede fiyatı ona göre olacaktır. Ayrıca oyun için dungeon ve bosslara pet parçaları ekleneceği söylenmişti. Şu an drop oranları var mı bilmiyorum. Yoksa da eklenebilir. Onlar büyük ihtimal kalıcı olacaktır. Ayrıca şirketinde para kazanması gerekiyor. Gerekiyor ki oyun ayakta kalsın. Ayrıca petler PvE için gerekli. PvPler için pet almanıza gerekte yok. Premium alan oyunculara 7 günlük zaten hediye ediyor. 500 rise cashe sizde 1 aylık pet alabilirsiniz. Bu sizin kasıp PvE de belli bir aşamaya gelmenize zaten yarar sağlayacaktır. Ekstra zaten bir özelliği yok. Sadece kutu toplamak için. Elle de toplayabilirsiniz. Zaman kaybı yaşamak istemeyenler için. Oyun zorunlu tutmuyor. Zaten shop üzerinde ki hiç bir şeyi de zorunlu tutmuyor.
bu ntfler kalıcımı oluyor

MrYESiL

Üye
Kalıcı olması zor ama 200 Cash olabilir. 1100 Cash alan premium alır. Yanınada Pet yada binek alır.

AnOrdinaryMan

Üye
pet satın aldığımızda süresi hemen başlıyormu ??? yoksa alıp bankaya koysak daha sonra kullanabiliyormuyuz ?? süresi kullanmaya başlığımız gibimi aktif oluyor

35lofb35

Üye
Ne anlatıyorsunuz?
Tamam bir çok yorumda oyunu savundum da bu pet binek pelerin ve kostumler de savunamayacağım
Yıl 2022 ve hangi oyunda kalıcı değiller?
Çalışacaklar daha güzelini yapacaklar daha çok satacaklar bu böyledir.
Her ay hepsine para vermek nedir? Ne oynuyorsunuz siz arkadaş?
Adam gibi sistem yapacaklar ki kazanacaklar. Bu iş böyledir.
Premium bile alınmayacak duruma düşecek yakında çünkü hiç bir özelliği yok bence. Sonra içeriği değişecek göreceksiniz.
Pet, binek ve kostumler asla aylık olmamalı bu dönem MMO'larda.
Çalışacaksın yapacaksın ve satacaksın...
Taş mı yesin diyorlar şaka gibi.
Senin mantığın ile Asgari ücretle çalışan veya daha çalışmayan genç kitle ne yesin bunları aldığında?
Otur bir hesap yap bakalım yol yemek ev harcamaları kendi harcamaların 4.5k yetiyor mu ?
İki düşünce de saçma.
Binek pet vs vs hepsini onlarca free veriyor günümüz MMOlar gelmişsiniz neler diyorsunuz.

Delucia

Üye
Daha güncel daha güzel tasarlasınlar bdo daki gibi bi onu alalım bi bunu aylık almak kadar saçma birşey yok başlarına iş açmamak için yapıyorlar böyle

sipir

Üye
mir4 izleyin biraz. hem auto attack hem oto kutu var. sadece boss sandıklarını kendin açıyorsun. oyunu bırakma sebebim ve çoğu oyuncu da aynı düşüncede malesef. riot firması lol ve valorantta sadece skin satıyor hemde sınırsız süreli. o adamlar taş mı yiyor ? pubg new world.

Aziz

Üye
mir4 izleyin biraz. hem auto attack hem oto kutu var. sadece boss sandıklarını kendin açıyorsun. oyunu bırakma sebebim ve çoğu oyuncu da aynı düşüncede malesef. riot firması lol ve valorantta sadece skin satıyor hemde sınırsız süreli. o adamlar taş mı yiyor ? pubg new world.
Bahsettiğin firmalar milyon dolarlık firma. Sadece sponsorlukları yeter. Öyle düşün bir de.

Aslantheband

Üye
Ne anlatıyorsunuz?
Tamam bir çok yorumda oyunu savundum da bu pet binek pelerin ve kostumler de savunamayacağım
Yıl 2022 ve hangi oyunda kalıcı değiller?
Çalışacaklar daha güzelini yapacaklar daha çok satacaklar bu böyledir.
Her ay hepsine para vermek nedir? Ne oynuyorsunuz siz arkadaş?
Adam gibi sistem yapacaklar ki kazanacaklar. Bu iş böyledir.
Premium bile alınmayacak duruma düşecek yakında çünkü hiç bir özelliği yok bence. Sonra içeriği değişecek göreceksiniz.
Pet, binek ve kostumler asla aylık olmamalı bu dönem MMO'larda.
Çalışacaksın yapacaksın ve satacaksın...
Taş mı yesin diyorlar şaka gibi.
Senin mantığın ile Asgari ücretle çalışan veya daha çalışmayan genç kitle ne yesin bunları aldığında?
Otur bir hesap yap bakalım yol yemek ev harcamaları kendi harcamaların 4.5k yetiyor mu ?
İki düşünce de saçma.
Binek pet vs vs hepsini onlarca free veriyor günümüz MMOlar gelmişsiniz neler diyorsunuz.
4500 tl ile sınırlandırma niye?

brknkn933

Üye
petler kalıcı, kanatlar kalıcı, binekler kalıcı. bu adamlar taş mı yiyecek? 90 tl ye pre sunmuş adamlar daha ne olsun.
Wowun aylık ücreti bile 120-130 tl arasında 90 Tl gayet yeterli. Binekler ve petler neredeyse her mmorpgde bir kere alınır ve kalıcıdır.

Mutchee

Üye
Bunun en büyük sebebinin yeterli sürede yeni pet/binek/kostüm üretme kapasitesi olmamasına bağlıyorum. Ayrıca uzun sürede koleksiyon yapma gibi bir durumu da ortadan kaldırılıyor. Ayrıca battlepass gibi sistemlerin de geleceği söylentileri/düşünceleri vardı.Ancak kalıcı pet/binek vs olmadığından bence battlepass sistemini de uzun süre göremeyeceğimizi düşünüyorum.

BlackAlistar

Üye
Aslında petlerin nitelikleri değiştirilip bir miktar atak özelliği eklenerek kalıcı yapılabilir yani normal petler sadece atak yapabilirken
kutu toplama , mana ,defans veya baska ekstra ozellikler sunan scrollar halinde
aylık veya saatlik kullanım karşılığı satılabilir hem bu şekilde daha fazla satılabilecek ürün ortaya çıkar hemde oyuncular açısından daha fazla seçenek sunulmuş olur. Böylece satın alınmış scrolları kullanan petler ekstra özelliklere sahip olur .
sonuc olarak her iki tarafta mutlu olur bence.

eşyalar sürdürülebilir bir oyunun için satılmalı geliştiriciler buradan kar elde etmeli bunu destekliyorum.
diger yandan süre sınırlı eşyalar hoş hissettirmiyor buna da ayrıca katılıyorum bunun yerine özellik sınırlaması getirilse daha iyi olur.

Son düzenleme:

sipir

Üye
Bahsettiğin firmalar milyon dolarlık firma. Sadece sponsorlukları yeter. Öyle düşün bir de.
milyon dolarlık olarak mı başladılar ? adamlar biz bir oyun çıkaralım zengin olalım demiyorlar. uzun vadeli düşündükleri için zaten milyon dolarlık oldular. hemen para kazanma derdine düşersen piyasa da tutunamazsın oyuncu da tutamazsın yok olup gidersin.

Aziz

Üye
milyon dolarlık olarak mı başladılar ? adamlar biz bir oyun çıkaralım zengin olalım demiyorlar. uzun vadeli düşündükleri için zaten milyon dolarlık oldular. hemen para kazanma derdine düşersen piyasa da tutunamazsın oyuncu da tutamazsın yok olup gidersin.
Amazon oyun sektörüne yeni girdi. Evet haklısın. Milyon dolar olarak başlamadılar. Milyar dolar olarak başladılar. PUBG dediğin oyun TENCENT firması. 1998'de kurulmuş. Kaç kopya oyun sattılar. Neden 1998'de TENCENT oyunlarına ücretsiz CD dağıt hemşerim demediniz? Kazandılar ki oyun yaptılar. Ayrıca PUBG ilk çıktığında ücretliydi. 60 TL vermiştim sanırım. New World ise 150 TL falan sanırım. Buy to play bir oyun. F2P oyun oynuyorsanız bir takım masraflarınız olacak. ESO bugün Microsoft'un. B2P. WoW Microsoft'a satıldı 70 milyar $. B2p ve P2p şeklinde oynanıyor. Ücretsiz değil.

sipir

Üye
Amazon oyun sektörüne yeni girdi. Evet haklısın. Milyon dolar olarak başlamadılar. Milyar dolar olarak başladılar. PUBG dediğin oyun TENCENT firması. 1998'de kurulmuş. Kaç kopya oyun sattılar. Neden 1998'de TENCENT oyunlarına ücretsiz CD dağıt hemşerim demediniz? Kazandılar ki oyun yaptılar. Ayrıca PUBG ilk çıktığında ücretliydi. 60 TL vermiştim sanırım. New World ise 150 TL falan sanırım. Buy to play bir oyun. F2P oyun oynuyorsanız bir takım masraflarınız olacak. ESO bugün Microsoft'un. B2P. WoW Microsoft'a satıldı 70 milyar $. B2p ve P2p şeklinde oynanıyor. Ücretsiz değil.
haklısın deyip susuyorum. anlatmak istediğimle anladığının zerre alakası yok. hayatta bol şans.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt