İstek Kanal değiştiremiyorum ve yazı yazamıyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ken7

Üye
Arkadaşlar bu sabah oyuna girdim CH değiştiremiyorum yani pk 5 den 6 ya geçemıyorum misal ve yazı yazamıyorum sağ klik PM falan hiçbişey atamıyorum nedendir acaba?
Ban falanmı yedik :D

ken7

Üye
Evet mute yemişim. Almanyada yaşayan ve TÜRK'lere hakaret eden, gelip party'mize ks atan , değersiz paranız yüzünden her yaz türkiyeye gelip bodrumda tatil yapıyorum diyip bizle makara yapan adama vatan haini dediğim için mute yemişim. Teşekkürler rise online yönetimi. Çektiğim premiumu da parasını da 90 TL'sinde değilim ama eğer Allah inancınız varsa haram ediyorum . Hakkımı ne bu dünyada nede diğer dünyada helal etmiyorum. İsterseniz banlayabilirsiniz.

ken7

Üye
Oyunda benim ülkeme istediğiniz gibi hakaret edebilirsiniz, ama cevap verirseniz mute siz yersiniz arkadaşlar bu kurala dikkat edelim lütfen..

mrwhite5517

Üye
Kardo şöyle düşünsen bu bir oyun bu tip konusmaları öyle kimselerle konusmanın sinirlerini bozmanın sana bir faydası yok. He oldu ya dediğin gibi o sahıs hakaretler etmiş ise keşke sen onu şikayet etseydin de ona olan olsaydı. Oyunun veya yönetimin ne suçu var bu durumda. Bak adam hem hakaretini etmiş hem şikayetini keşke sende aynı sekil davransaydın. Hainlik meselesini de bambaska bir yerde tartıssaydın ya da ne halt ederse etsin deyip yok saysaydın daha iyi değil mi

mrwhite5517

Üye
Oyunda benim ülkeme istediğiniz gibi hakaret edebilirsiniz düşüncesi kızgınlıkla soylüyosun bunları. Sen şikayet ettinde sonuç alamadın mı ki ?

Paris

Üye
Merhaba,

Hakaret içeren mesajlar kullanan kişileri görsellerle birlikte oyun içinden raporlayarak şikayet edebilirsiniz. Karşılık verme ve sözlü atışma durumlarında kuralları ihlal eden sözler kullandığınız için ceza almış olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt