Öneri Kanat Pet Pathos Rezaleti Derhal Kaldırılması Gerektiğini Düşünüyom

BornKillers

Üye
Kanat,Pet,Pathos kaldırılmalı çok kötü bi görüntü ortaya çıkıyor karakter gözükmüyor adeta, ne zırhı doru duzgun gozukuyor nede elindeki silahı. pelerinlede başlatmamalısınız koymamalısınız ayrıca yeni bi oyun abi bırakın kıyafetleri karakterleri arkadan güzelce görelim niye böyle yapılıyor?

Thymus91

Üye
Isteyen taksin isteyen takanlari gormemesi icin bir option tuşu filan olsun oraya tikladikmi O harfine basinca nickler gorunmuyor ya hani onlarda kapanabilsin gibi olabilir hemde o kadar gorseli kapatmak ekran kartinida rahatlatir dusuncesindeyim

GilGalad

Üye
En nefret ettiğim şey bu kanat olayı inanilmaz yer kaplıyor, göz yoruyor ve çok saçma geliyor. Pus bonusu olacaksa bunu daha hoş ve kibar bir nesneyle sağlamak beni çok mutlu eder.

Rexiach

Üye
+1 Kanat gereksiz diye düşünüyorum. Ayrıca petler inanılmaz göz yoruyor bence de

Bright Lord

Üye
Herhangi bir zorunluluğu olmadığı için gereksiz demek mantıklı olmaz ilerde ayarıda gelir konu kapanır gereksiz olduğunu düşünen insanlar için, petler bende öyle bir etki yaratmadı aksine oldukça hoşlar. :)

JASİUS

Üye
Bende pet olayından pek memnun değilim etrafta karakterden çok gözüküyor çok fazla çeşit var , fakat oto kutuya karşı değilim

Leaden

Üye
Oyuncu isteklerine göre makul gördüğü kadarıyla geliştirici ekip güzel dönüşler sağlıyor. Rokosoftun belli bütçe ayırdığı Mmorpg yapımına bu güne kadar harcadığı maliyet Milyon TL ve bunun karşılığını ancak mağazada satacağı PvP içeriğe hiç bir şekilde etkisi olmayacağı sadece görsel olarak satacağı ürünlerden kazanması hakkıdır

shady19071907

Üye
Bu ileri de bir anket olarak sunulmalı bence. Herkesin kişisel zevklerine göre oyun yapılacaksa bu oyun 10 yılda bitmez.

BornKillers

Üye
Öyle birşeyki slot dönüyorsun kanattan petten zımpırtılardan mobun cıkıp cıkmadıgını gormuyorsun cok karısık abi el atılması şart. burda savunan arkadaşlar neye göre savunuyor akla mantığa yatmıyor benim kesinlikle

IBoRiS

Üye
tamamen haklısın dostum aynı görüşteyim karakterin itemlerin görünüşünü öldürüyo bu kanat pathos

Avcii2i

Üye
Petlerin isteğe göre ayarlardan kapatılması seçeneği gelmeli, BDO tarzı oyunlarda bu mevcut.

huseyin35

Üye
Tavuk gibi geziyor herkes ortalıkta. Savunan net 17 yaşından ufaktır. Para kazancaz diye garip şeylere giriyorsunuz. Biz bu oyunu biraz da akla mantığa aykırı gelen güncellemeler olmayacağı için seçtik. Siz knightın gölgesinden gidiyorsunuz. Biraz ağır olun.

Bazıları diyor ki beğenmeyen kapatabilsin görmesin. Yahu mesele saçmalık olması. Bir geliştirici çıksın açıklama yapsın burda 50 kişi soruyor kanat nedir? Pathos nedir neyin kafası bu? Biriniz çıksın delikanlı gibi açıklama yapsın.

Kanat Çok mu tatlı duruyor Sayın Geliştiriciler? Kafanıza silah mı dayadılar pathos ve kanat ekleyeceksiniz diye?

Amaç para ise Ata kostüm getir, pet'e kostüm getir yahu binlerce yöntemi var. Kılıç kalan olan bir oyunun ciddiyetinin içine niye ediyorsunuz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt