Öneri Kanat ve pelerin

Mustafa

Üye
Kanatlar kötü görünüyor bence kaldırılmalı kaldırılmazsa bile değişikliğe gidilmeli.. Pelerin uzun, kısa, renk tonları, amblem ekleme gibi ayarlamalar eklenmeli.. Ayrıca aksesuarlara lw sınırlaması gelirse iyi olur 1lw çarların kostümlü kanatlı pelerinli gezmesi olmuyor

MWX

Üye
Kaldırılırsa çok iyi olur. Bence oyunun dokusunu bozuyor, herkezde zaten aynı tip, warrior gibi savaşçı karakterlerde özellikle çok komik duruyor. Savaş alanı gibi sahnelerde zaten göz gözü görmüyor. Birde kanat çırpıp yürümesi ayrı bir komedi. Tabi firmalarda gelir modeli oluşturmalı onlarada hak veriyorum ama onun yerine karaktere özel parayla satın alınan skill efektleri vs olarabilir.

koraytwow

Üye
Kanat kostüm kapat secenegi gelmeli. Ben kendim kullanmiyorum zaten. Kullananlarida kendi ekranimda gormek istemiyorum. Kapat secenegi olduktan sonra isteyen kanatla isteyen parasutle gezsin. Sikinti olmaz.

Heywood

Üye
Ben de kanadin kaldirilmasi gerektigini dusunuyorum. Ucmanin olmadigi bir oyunda herkeste kanat olmasi mantiksal bir hata gibi geliyor. Karakterlere ekstra bonus ozellikler verilecekse, bu kanatsiz da yapilabilir.

GİL-GALAD

Üye
kanat çok göz yoruyor onun dışında kanat figürü o kadar düştü ki görür görmez aklıma PashaFancer oyunu tarzı mobil oyunlar geliyor oralarda da böyle kanat çok sık var.Ha kim yaptıysa eline sağlık çok güzel tasarlamış ama durum ortada.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt