Öneri Kanser Tayfayı Uzak Tutmak İçin Önerim

Aziz

Üye
Merhabalar. Kimseye hakaret etme derdinde değilim ama malum kanser tayfa var. Yabancıların scammer, kebab diye aşağıladığı bir kitleden bahsediyorum. Bu adamları oyundan uzak tutmalıyız. Bunun için bir kaç önerim var. Bu adamlar uzak durursa oyun gelişir, daha fazla para kazanır. Bunlar para bile harcamaz zaten. 200 tllik laptop ile oynamaya çalışıp iş yükü oluştururlar. Neyse.
1)Skillerin bi kombinasyon oluşturması gerekiyor.
2)Sınıflar kendi içinde ayrılabilir. Okçu ile asas aynı opsiyonda olmamalı. Asassian ayrı, okçu ayrı. Hepsi aynı master özelliğine sahip olmamalı.
3)Warrior tank ve dps olarak ikiye ayrılabilir.
4)3lü 5li ok skill kombinasyonu yerine farklı bir kombinasyon yapılabilir.
5) pazarlar kesinlikle kalkmalı AH sistemine geçilmesi bu kitleyi uzak tutar
6)Karşılıksız item tradei yasak olmalı. Yüksek item veya goldların ticaretinin tespiti halinde iki karakterde oyundan uzaklaştırılmalı.
7)Oto afk bot gibi şeylerin oyuna girmesi yerine oyunun para kazanabileceği daha iyi marketing yapılabilir.
8)Exp zaten officalde zor olacağı söylendi. Kesinlikle bu karardan dönülmemeli.
9)IP limit olacağı söylendi. Lütfen bu karardan dönmeyelim.

Yolcu

Üye
İp limit kadar saçma bir uygulama yok adamın 5 pc var 5 arkadaş oynuyorlar neymiş premiyum al oyna yoksa o ip den 1 kişi bağlanırsın. Bu tamamen satış politikası illegalliğe çözüm değil malum ko sizi iyi alıştırmış iyili yapıyorum diye itelemiş. :) Ben kaç yıl önce ko öneride bulundum oyuna girince oyun içinde şife vb gibi bir koruma sistemi koyun hem çalınması vs zor bir şifreleme olur ama yapmadılar sizce neden çarlar soyulsun para kazanalım ve extra korumayı para ile satalım v.s. vs. sonra bi baktım japko o sistemi uygulamış kaç yıl önce ama sadece full türk oyunculardan olusan ko bunu hiç bir zaman yapmadı az akıllı düşünelim arkadaşlar bu konularda.

Aziz

Üye
İp limit kadar saçma bir uygulama yok adamın 5 pc var 5 arkadaş oynuyorlar neymiş premiyum al oyna yoksa o ip den 1 kişi bağlanırsın. Bu tamamen satış politikası illegalliğe çözüm değil malum ko sizi iyi alıştırmış iyili yapıyorum diye itelemiş. :) Ben kaç yıl önce ko öneride bulundum oyuna girince oyun içinde şife vb gibi bir koruma sistemi koyun hem çalınması vs zor bir şifreleme olur ama yapmadılar sizce neden çarlar soyulsun para kazanalım ve extra korumayı para ile satalım v.s. vs. sonra bi baktım japko o sistemi uygulamış kaç yıl önce ama sadece full türk oyunculardan olusan ko bunu hiç bir zaman yapmadı az akıllı düşünelim arkadaşlar bu konularda.
Ko ne alaka? Premium özellikleri açıklandı da benim mi haberim olmadı ben anlayamadım.

doganfatih

Üye
Merhabalar. Kimseye hakaret etme derdinde değilim ama malum kanser tayfa var. Yabancıların scammer, kebab diye aşağıladığı bir kitleden bahsediyorum. Bu adamları oyundan uzak tutmalıyız. Bunun için bir kaç önerim var. Bu adamlar uzak durursa oyun gelişir, daha fazla para kazanır. Bunlar para bile harcamaz zaten. 200 tllik laptop ile oynamaya çalışıp iş yükü oluştururlar. Neyse.
1)Skillerin bi kombinasyon oluşturması gerekiyor.
2)Sınıflar kendi içinde ayrılabilir. Okçu ile asas aynı opsiyonda olmamalı. Asassian ayrı, okçu ayrı. Hepsi aynı master özelliğine sahip olmamalı.
3)Warrior tank ve dps olarak ikiye ayrılabilir.
4)3lü 5li ok skill kombinasyonu yerine farklı bir kombinasyon yapılabilir.
5) pazarlar kesinlikle kalkmalı AH sistemine geçilmesi bu kitleyi uzak tutar
6)Karşılıksız item tradei yasak olmalı. Yüksek item veya goldların ticaretinin tespiti halinde iki karakterde oyundan uzaklaştırılmalı.
7)Oto afk bot gibi şeylerin oyuna girmesi yerine oyunun para kazanabileceği daha iyi marketing yapılabilir.
8)Exp zaten officalde zor olacağı söylendi. Kesinlikle bu karardan dönülmemeli.
9)IP limit olacağı söylendi. Lütfen bu karardan dönmeyelim.
hayatımda bu kadar saçma bir istek silsilesini bir arada görmedim. Helal sana.
Kardeşim boşver sen MMORPG oyunlarını falan geç lol ünü pubg ni filan oyna. yorma kendini

Aziz

Üye
hayatımda bu kadar saçma bir istek silsilesini bir arada görmedim. Helal sana.
Kardeşim boşver sen MMORPG oyunlarını falan geç lol ünü pubg ni filan oyna. yorma kendini
Hayatımda o dediğin oyunları oynamadım. Sanırım sen sadece zart onlayn oynadın hayatında. Boş ver sen mmorpgnin ne anlama geldiğini bile bildiğini düşünmüyorum. Gereksiz polemik yapmayacağım. Hadi git zart onlaynını oyna sen.

Midyekolik

Üye
Zamanında oyandığım Shaiya pvp serverlerinde gördüğüm bir sistem var adamlar rağbet gören farm slotlarının arasına hitboxu çok küçük olan ancak 10-100milyon canı olan ufak bir dummy koyuyolar bu sayede otomatik farmı engelliyorlar şahsen öyle bir şey gelebilir. Full Z+R spamlayıp farm yapanlar belki kızabilir ancak karakter kamerasının zoom out mesafesi biraz arttırılıp daha fazla slotu görsel olarak seçebilsek hiç bir sıkıntıya mahal olmaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt