Öneri Kapalı Beta 2.0

underestimated

Üye
Merhaba öncelikle bu sadece bir ÖNERİ :)

Bana kalırsa bu oyuna en kısa zamanda bir kapalı beta 2.0 gerekiyor tabi eğer açık beta için kafanızda belirlediğiniz takvim 1-2 ay içerisindeyse çünkü oyunda görüldüğü üzere fazlasıyla bug, optimizasyon vs gibi sıkıntılar var ve bunları sadece oyun sonu tecrübesinde test edebiliyoruz yani 68 LV bir karakteri sonuçta oyun sonu diye varsayacağımızı düşünüyorum,oyunda yapabildiğimiz tek şey biraz dungeon test etmek biraz da DV haritasında vakit geçirmek bu da çok test etmek anlamına gelmiyor bana kalırsa. Gelmesini ÖNERDİĞİM kapalı betada tüm oyuncuların 1 leveldan başlayacağı officialda düşünülen EXP zorluğu neyse bunu test edeceğimiz en azından bir kaç kez de olsa ırklar arası olacak olan savaşın açıldığı(daha önce stres testi,haritada bir sıkıntı var mı ya da savaş tamamen düzgün çalışıyor mu diye kontrol edilip edilmediğini bilmediğimden bunu söylüyorum) ve en önemlisi tüm görevleri baştan sonra "tekrar" test edebileceğimiz bir beta bu oyuna şart görünen o ki alfada bahsedilen bildirilen bugların çoğu yerinde saymaya devam ediyor ve özellikle de official sürüm ya da open beta için düşünülen zorluğun şimdiden test edilemediğini, görevlerde problem yaşanacağını varsayarsak ilerde yaşanılacak bir çok bug ya da herhangi bir açık officialın tarihi aylarca ileriye götürebilir diye düşünüyorum. 68 level olarak neden açıldığını tam olarak da anlayamadım evet dungeonları test ediyoruz fakat orda da bir çok problem var ve giderilmesi için ne kadar hızlı hareket ediliyor bana kalırsa yavaş hareket ediliyor ekibiniz kısıtlı ve küçük bunun da farkındayım ama ekip bazı konularda gücünün yetemeceği işlere girişiyor diye düşünmeye başladım bu kadar küçük bir ekiple oyunu officialda belli bir yere kadar sınırlı tutmanızı ve tutulan sınırı en düzgün şekilde sunmanızı öneririm bunu dememin sebebi de yaşadığınız user kayıpları ya da oyuna olan ilginin azalması :) Oyuncular ya da yönetim umarım dediklerimi dikkate alırlar bir şekilde hak vereceğinizi düşünmekteyim.

Son düzenleme:

Nart

Üye
Sanırım Alpha 2 de yoktun ve EXP zoruluğunu test etmedin. Tüm görevleri yaparak level kasıldı. Muhtemelen görevlerde bir sorun olmadığı görüldü ve bu yüzden yüksek levelli ve itemli başlangıç ile hem oyuncuları EXP kasmakla uğraştırmadan Dungeon testleri hedeflendi.

Savaş v.s testleri talebine katılıyorum ancak bu adamların da bir plan takvimi vardır herhalde. Sırf TR yapımı diye ekibe fazla sallıyorsunuz gibime geliyor.

underestimated

Üye
Sanırım Alpha 2 de yoktun ve EXP zoruluğunu test etmedin. Tüm görevleri yaparak level kasıldı. Muhtemelen görevlerde bir sorun olmadığı görüldü ve bu yüzden yüksek levelli ve itemli başlangıç ile hem oyuncuları EXP kasmakla uğraştırmadan Dungeon testleri hedeflendi.

Savaş v.s testleri talebine katılıyorum ancak bu adamların da bir plan takvimi vardır herhalde. Sırf TR yapımı diye ekibe fazla sallıyorsunuz gibime geliyor.
Alpha 2'de vardım ve EXP zorluğunu da sonuna kadar test ettim fakat Alpha 2'de görevlerde EXPler boostlu bir şekildeydi görev şekli hep benzerdi vs bunu dungeonlar ile denemek de isterdim. Görevlerde bir sorun olmadığını düşünmüyorum işte demek istediğim de tam olarak bu joblar kontrol edilmiş güya fakat hala dengesizlikler itemli karakter ile itemsiz karakter arasındaki hasar farkının birbirine yakın olması gibi bir durum söz konusu hal böyleyken joblara kontrol edilmiş demem şahsen , bu yüzden görevlerde de benzer sıkıntılar yaşayacağımızı düşünüyorum oyunun betada officialdaki senaryoya göre test edilmesi gerekirdi. LV cap olarak da 60 denenirdi betada bu sayede her şey çok çok zorlaşmazdı diye düşünmekteyim umarım yanılıyorumdur da open beta ve officialde görünen problemlerin %80-90ı fixlenmiş olur.

Sırf TR yapımı olduğu için neden sallayayım sallıyorsunuz derken ne demek istediğini anlayamıyorum burda tekil olarak ve sadece kendi adıma konuşuyorum başkalarının ne dediği beni ilgilendirmez. TR yapımı olduğu için sallamaktan çok ben aksine öven destekleyen taraftayım fakat şu ayrımı da iyi yapmak lazım yanlış yaptıklarını düşündüğüm bir şeyler varsa bunları en iyi şekilde aktarmalıyım yoksa ben bu oyunu neden test ediyorum? Keşke tonlarca harcanan vakitte oyunu daha oynayabilir daha basit bir halde sunmaya odaklansalarmış olan problemleri tamamen çözselermiş alfadaki problemlerin çok büyük bir kısmı devam ediyor, alfadan hatırlarsın ki görevlerde bazı slotlarda problemler vardı fakat biz bunları şuanda 68 olduğumuz için test etme ihtiyacı bile duymadık bunlara ek olarak sonrasında gelen güncellemelerle crafting, diğer petler mountlar vs gelirdi önceliği olan kısım oynanış ve şuan tek bir MMORPG oyunla değil oynadığım tüm MMORPGlerle kıyasladığımda sonuç hiç memnun etmiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt