İstek Kapalı Beta Bittikten Sonra Oyunda Neler Değişti ?

okanozcan

Üye
Merhabalar Sayın Row Ekibi ve değerli forum üyeleri bildiğimiz üzere 15 Nisan günü oyun tamamen açılıyor.. pvp sisteminde, bazı haritalarda, neler değişti? Neler geldi, hangi yetenekler değişti? Bunu bilmiyoruz 1 lvl'dan başladığımız için kapalı betadan sonra yani yaklaşık iki buçuk ayda neler oldu bize biraz bahsedebilir misiniz ?

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Merhabalar Sayın Row Ekibi ve değerli forum üyeleri bildiğimiz üzere 15 Nisan günü oyun tamamen açılıyor.. pvp sisteminde, bazı haritalarda, neler değişti? Neler geldi, hangi yetenekler değişti? Bunu bilmiyoruz 1 lvl'dan başladığımız için kapalı betadan sonra yani yaklaşık iki buçuk ayda neler oldu bize biraz bahsedebilir misiniz ?

Soru yetkililere sorulmuş ama şahsi fikrim şaşırtıcı bir durum olacağını sanmıyorum optimizasyon ve Nft üzerinde daha fazla duruluyor inşallah çok şaşırtıcı bir durum olurda bizlerde seviniriz.

kanat747

Üye
bu oyun knight kadar akıcılık yakalayamazsa tutmaz oyunun en büyük sorunu optimizasyon onu halletmeden çıkarırlarsa büyük bir hayal kırıklığı olacak zaten ondan sonra düzeltilsede ilgisini kaybedecek insanlar. bence optimizasyon bir knight kadar gelişmemişse ertelenmeli çıkışı.

Anilchan

Üye
Sizin optimizasyon'dan kastınız knightı kaldıran bilgisayar bunuda kaldırsınsa hiç boşuna heveslenmeyin, teknoloji gelişiyor bunu bunu takip etmek lazım.
Ana konuya cevabım ise yetkililer discord üzerinden yenilikleri hep paylaşıyorlar. Yeni gelicek skiller, itemler, hikaye üzerine bazı ufak tatlı bilgiler, denge değişiklikleri. Bazı ufak sızıntılarda olabiliyor kaldırılmadan önce onlarıda yakalayabilirseniz birkaç bilgi sahibi olmuş oluyorsunuz oyun hakkında.

Ouss

Üye
Sizin optimizasyon'dan kastınız knightı kaldıran bilgisayar bunuda kaldırsınsa hiç boşuna heveslenmeyin, teknoloji gelişiyor bunu bunu takip etmek lazım.

Güncel bir sisteme sahibim yine de oyunun en büyük sorunu içerik veya farklı birşey değil, FPS optimizasyonu güncel sistemlerde de sorunlu. 1-2 party rakip görünce fps resmen bağıra bağıra düşüyor.

İşlemci: Intel Core i5 9600KF @ 3.70 GHz (4.77gz oc)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 2060 Msi
Anakart: MPG Z390 GAMING Edge AC
Ram: 16 GB
Monitor: AOC 24G2W1G4 (144hz 1ms)

şu sistem bilene 2-3 parti görünce fps drop yaşanıyor. Bence bu büyük bir sorun, resmi çıkış yapıcak bir oyun için, umarım 2-3 aylık süreçte geçtiğimiz beta'lara kıyasla çok iyi yol gidilmiştir yoksa hype cabuk sönücek oyunlardan olucak. Umarım fps optimizasyonun'da beta'lar olduğu gibi sınıfta kalmazlar.

Anilchan

Üye
Sanırsam bi ara yüksek sistemli bilgisayarlarda fps sıkıntısı yaratıcak birkaç değişiklik yapmışlardı sonrada onu çözmüşlerdi diye hatırlıyorum.

wolfphenom

Üye
koskoca sirketler ue4 ile neler neler yaptilar ortaya hep cop cikti mmorpglee icin tek cozum suan kendi grafik motorlarini yapmak gbi gozukuyor. ha bence ko da optimizasyon ozurlu bi oyun sadece eski nesil intel ve yeni nesil pentium larda sorunsuz. mmolarinen buyuk sorunu ortamdaki kisi syisi hareketli nesne sayisi

Szchull

Üye
Arkadaşlar dikkatinizden kaçan bir şey var, oyun erken erişim olarak ilk resmi sunucusunu açıyor. Erken erişim de bu tür hatalar olacaktır. Optimizasyon hiç bir oyunun ilk günlerinde beklendiği gibi verimli olmamıştır. Geri bildirimlerimiz ve raporlarımız oyunun gelişmesinde büyük önem arz ediyor. Ne kadar tutarlı, mantıklı ve açıklayıcı raporlar gönderirsek o kadar hızlı iyileşmeleri göreceğiz.

IBoRiS

Üye
Güncel bir sisteme sahibim yine de oyunun en büyük sorunu içerik veya farklı birşey değil, FPS optimizasyonu güncel sistemlerde de sorunlu. 1-2 party rakip görünce fps resmen bağıra bağıra düşüyor.

İşlemci: Intel Core i5 9600KF @ 3.70 GHz (4.77gz oc)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 2060 Msi
Anakart: MPG Z390 GAMING Edge AC
Ram: 16 GB
Monitor: AOC 24G2W1G4 (144hz 1ms)

şu sistem bilene 2-3 parti görünce fps drop yaşanıyor. Bence bu büyük bir sorun, resmi çıkış yapıcak bir oyun için, umarım 2-3 aylık süreçte geçtiğimiz beta'lara kıyasla çok iyi yol gidilmiştir yoksa hype cabuk sönücek oyunlardan olucak. Umarım fps optimizasyonun'da beta'lar olduğu gibi sınıfta kalmazlar.
Benim sistem seninkinden düşük hic sorun yaşamadım

SENOZ

Üye
Bugün milyonlar satan ve en fazla anlık oyuncu sayısına ulaşan Elden Ring'de bile bir ton optimizasyon sıkıntıları yaşanıyor. Zaman içerisinde sorun kalmaz diye düşünüyorum.

wHDexteR

Üye
Bende merak ediyorum neler değişti birde marketi merak ediyorum

wolfphenom

Üye
Bugün milyonlar satan ve en fazla anlık oyuncu sayısına ulaşan Elden Ring'de bile bir ton optimizasyon sıkıntıları yaşanıyor. Zaman içerisinde sorun kalmaz diye düşünüyorum.
elden ringlede kiyaslamazsin ayni fizik mi. pvp oyunusun 3partide zortlamaman lazim ko benim sistemde risedan daha cok zortluyor oda ayri bi mesele rise arka plandayken baska oyun acabiliyorum ko acikken hangi oyunu acsam ko direk siyah ekrana dusuyor yeni ekran kartlari ko yu oyun olarak tanimiyor 400mhzde calisiyor sanki video izliyorsun edasinda bluestacksde oyun oynuyorrum amulator bile ekrankartini daha verimli kullaniyor. ben oyun actigimda ekra kartinin kullanimi yuzde 90altina dustumu derimki bu oyunda sorun var bizimkiler rise acinca ekran karto otuyor diyor la normalo o :) oyun dedigin ekran kartini otturur otturmuyorsa ekran kartin sisteme fazla geliyordur ko cular hic baska oyun oynamadigini burda belli ediyor bildigin. farkinda olsa bile farm yapcakya harcadigi elektirigi dusunuyor mining yapiyor sanki :)

Son düzenleme:

wHDexteR

Üye
elden ringlede kiyaslamazsin ayni fizik mi. pvp oyunusun 3partide zortlamaman lazim ko benim sistemde risedan daha cok zortluyor oda ayri bi mesele rise arka plandayken baska oyun acabiliyorum ko acikken hangi oyunu acsam ko direk siyah ekrana dusuyor yeni ekran kartlari ko yu oyun olarak tanimiyor 400mhzde calisiyor sanki video izliyorsun edasinda bluestacksde oyun oynuyorrum amulator bile ekrankartini daha verimli kullaniyor. ben oyun actigimda ekra kartinin kullanimi yuzde 90altina dustumu derimki bu oyunda sorun var bizimkiler rise acinca ekran karto otuyor diyor la normalo o :) oyun dedigin ekran kartini otturur otturmuyorsa ekran kartin sisteme fazla geliyordur ko cular hic baska oyun oynamadigini burda belli ediyor bildigin. farkinda olsa bile farm yapcakya harcadigi elektirigi dusunuyor mining yapiyor sanki :)
zaten işlemcinin tek çekirdeğini kullanıyor ko :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt