Kapalı Betaya Katılanlar

thecanadian

Üye
Selamlar Herkese,

Ben de Kanada'dan katılıyorum aranıza, beta'nın yurtdışına açık olup olmayacağı konusunda hala emin değilim. Beta başvurum onaylanmış ve oyunu da indirdim. Umarım deneme fırsatım olur, sevgiler :)

Hi Everyone,

I join you guys from Canada. Is there anyone about any idea or information that beta phase will be available in the North America? Also, if there is any player who has a submission for beta phase from Canada, please get contact with me asap!

Lovely :)

NoctisX

Üye
Bende dün kayıt oldum ve kabul edildi , bu oyunun gelişiminde yardımcı olmak bana mutluluk veriyor :) hepinizle oynamak için sabırsızlanıyorum.

Chimera

Üye
Selamlar Herkese,

Ben de Kanada'dan katılıyorum aranıza, beta'nın yurtdışına açık olup olmayacağı konusunda hala emin değilim. Beta başvurum onaylanmış ve oyunu da indirdim. Umarım deneme fırsatım olur, sevgiler :)

Hi Everyone,

I join you guys from Canada. Is there anyone about any idea or information that beta phase will be available in the North America? Also, if there is any player who has a submission for beta phase from Canada, please get contact with me asap!

Lovely :)
Açık olur diye düşünüyorum başkan

DadRewolt

Üye
Biz de 2 arkadaşlar içerdeyiz umarım eğlenceli ve öğretici bir sunum yapabiliriz bizi izleyecek kişilerede. Oyun içerisinde aslında bir yardımlaşma ağı kursak forumdakiler olarak oyun hakkında bilgi alışverişi yapabileceğimiz tarzda bizler içinde faydalı olur diye düşünüyorum

clubneo

Üye
Ben daha bugün başvurdum kapalı betaya, akşama kadar sonuç gelse ne tatlı olur biliyon mu

Viserion

Üye
Oyunu ilk kez denicem bayadır bekliyordum. KO da ki bilgi birikimimle fazla yabancılık çekmem heralde.. En merak ettiğim şey de Ko'da ki Asas minör+combo stilinin burada ne kadar geçerli olacağı.. Hayırlısı bakalım :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt