tesekkurler cevap icinKarakter nicki veya clan isimlerinde türkçe karakter kullanamıyorsuz
_ :: gibi karakterler olucakmı pekiKarakter nicki veya clan isimlerinde türkçe karakter kullanamıyorsunuz.
Hayır, kullanılmayacak.: _ - özel şeyler olmalı zamanla kaldırılmalı daha anlamlı olur![]()
ortalık karman corman oluyor birde ya bence.database ile alakali bir durum sanirim bu nedenle ozel karakterler de kullanilmaz diye dusunuyorum
_olaydı iyiydiHayır, kullanılmayacak.
orasi oyleortalık karman corman oluyor birde ya bence.
ozel karakterler degil de Turkce karakterler olsaydi iyi olur en azindan yabanci nickler yerine Turkce nicklerde artis olurdu_olaydı iyiydi![]()
bence duruş olarak global mantıgı ıle bakıyorlar olaya.orasi oyle
ozel karakterler degil de Turkce karakterler olsaydi iyi olur en azindan yabanci nickler yerine Turkce nicklerde artis olurdu
Oyun global olduğu için Türkçe karakterlere yer verilmiyor herhalde ?
Olabilir, belki moderator bey aciklik getirir konuyabence duruş olarak global mantıgı ıle bakıyorlar olaya.
Yönetim noktalama işareti ve diğer özel karakterlerin kullanılmayacağını belirtti. Fakat bu durum ilerleyen dönemlerde değişebilir._olaydı iyiydi![]()
tesekkur ederizYönetim noktalama işareti ve diğer özel karakterlerin kullanılmayacağını belirtti. Fakat bu durum ilerleyen dönemlerde değişebilir.