İstek Karakter Arayüz Paneli (İventory)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hzljoepr

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba, Karakter Arayüz Paneli (UI). Bana çok küçük geldi aynı şekilde iventoryde küçük görünüyor. bunların boyutlarını büyültebiliriz. en azından Oyuna Yeni Başlamış oyuncular için. daha kullanışlı bi UI olabilir. Mesela Oyunda alpha sürümünde bi itemin üstüne geldiğiniz'de ordaki bilgi menüsü'de ufak görünüyor. bunların hepsi büyültülüp Medium yani orta bi hale getirilebilir.

Yada böyle bir çalışma yapıldımı. alpha 2.0'da bizi bu konuda ne bekliyor. bununla alakalı bilgi alabilirsek güzel olurdu.
ka.jpg

UurJ3eyTr45

Üye
UI gerçekten bir çok kişinin tepkisine çeken bir sorun, çok daha iyisi yapıla bilirdi ki yapılacaktır da ondan şüphem yok

hzljoepr

Üye
UI gerçekten bir çok kişinin tepkisine çeken bir sorun, çok daha iyisi yapıla bilirdi ki yapılacaktır da ondan şüphem yok
benim sadece küçük gözükmesi. biraz hoşuma gitmedi orta boyutlu itemler ve stat menüsü. Skill menüsü hoşuma gitti bak ondan yana bi sıkıntı yok. ama İventory ve U ya bastığımızda sanki biraz küçük tasarlanmış gibi umarım onları birazda olsa büyültürler. alpha 2.0'da düzelticeklerini umuyorum.

Vision

Üye
Merhabalar,

UI/UX çalışmaları alfa sürecinden sonra başlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt