Karakter detay kısmı

CasuaLHunteR

Üye
Karakter detay kısmı diyer oyunlara nazaran çok ama çok boş gibi değil mi ? Karakter '' Detay '' kısmında detay hariç her şey var .
Hp regenim kaç mana regenim kaç oyuncular bu ve benzeri bilgileri nasıl öğreniyorlar .

Aaa doğru '' Oyuncu deneyimi '' xd asdad toplanın arkadaşlar çok iyi bir oyun yaptık ve bunun üzerine Amerikayı yeniden keşfe çıkmalıyız neden çünkü biz yaptık oyunu xd

Lütfen şu çağ dışı oyuna wiki getirtin arkadaşlar cod u oyuncu deneyi mi ile çözülebileceğine inanan yetkili veya çalışan görmek istemiyorum

Geo

Üye
Kesinlikle katiliyorum , defans 800 misal. Ee ne simdi bu? Yanında mesela alınan fiziksel hasarlari %80 azaltir yazsa cok mu zor. Ya da resistanslarin aciklamasi olsa nedir ne işe yariyor vs. Her seferinde bizi baska oyunla karistirmayin diyorsunuz da 20 yil once yapilan hatalarin hepsi hala ayni duruyor

Zbam

Üye
Ben bir community wikisi yapayım dedim ama her şey o kadar gizli ki tek başıma altından kalkamam diye yapmadım açıkçası:D

CasuaLHunteR

Üye
Ben bir community wikisi yapayım dedim ama her şey o kadar gizli ki tek başıma altından kalkamam diye yapmadım açıkçası:D
Gizli de değil de şey gibi geliyor bana '' yaw ben ne bileyğim yiğenim yow '' der ya dayılar xd Aynı his ve duyguları yaşıyorum resmen

husuji

Üye
bende karakter yaratma ekranındaki sıkıntıdan bahsediliyor sandım :D karakterlerin orasını burasını yapamıyoruz hala ne zaman düzelecek acaba

Pitou

Üye
Karakter Detayı kısmına Elemental Hasar bölümü hala nasıl gelmedi anlamıyorum. Bir oyuncunun Flame ,ice ,lr,poison hasarı ne kadar ? Orada bunların gözükmesi gerekiyor.

CasuaLHunteR

Üye
Net cevap veya varsayim yok üzücü sanirim Amerikayi keşfetmeye gittiler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt