Öneri Karakter Düzeni Kaydetmek

Archel

Üye
Merhaba, Oyunda çok fazla skill ve stat sıfırlama gerektiğini farkettim. Örneğin bir Asasın farm atmak için okçuya dönmek istemesi, ya da bir magenin farm atarken fire olmak isteyip pk çıkarken lr'ye dönmek istemesi son örnegim de farm atarken priestlerin buff oynamak isterken pk çıkınca debuff oynamak istemesi gibi.. Özetle her sınıf neredeyse sürekli olarak stat skill değiştirmek isteyecektir ama bu gerçekten bir eziyet olacaktır. Bu yuzden okçu halimle taktığım kıyafeti,takıyı,skill barımı,skinimi,skillerimi ve starlarımı kaydedecek bir sistem olmalı. Mesela asas halimle pk attım ama artık farm atmak istiyorum tek tuşla okçu olabilmeliyim ve tüm düzenim yerinde olmalı aksi halde çok uğraştırıcı olacaktır. Skillere baştan vermek, onuda geçtim skill barını ayarlamak çok zor ve uğraştırıcı. Neredeyse 3-4 sayfa skill dizmek gerekiyor bunu kimsenin yapmak istediğini sanmıyorum. (Death Valley içerisinde bu ışlem yapilamamali diğer maplerde yapılıp öyle içeri girilebilecek.)

Son düzenleme:

karashean

Üye
Mantıklı bunu yapmalari gerekiyor ama yaptıgında bekleme süresine sokması lazim yoksa olmaz.Priest takır takır build degisir buffunu atar debuffere döner vs vs.Sıkıntı yani :D 10 15 dakikada bir kayıtlı buildler arası geçiş yapılabilirse güzel olur bence de

Archel

Üye
Mantıklı bunu yapmalari gerekiyor ama yaptıgında bekleme süresine sokması lazim yoksa olmaz.Priest takır takır build degisir buffunu atar debuffere döner vs vs.Sıkıntı yani :D 10 15 dakikada bir kayıtlı buildler arası geçiş yapılabilirse güzel olur bence de
Zaten map dışına çıkması gerekicek yapması için o yüzden sorun olmaz

rigormortis94

Üye
çok basit bir çözümü var stat veya skill 0 ladığında üzerinde olan sc harici bütün bufflar gidecek

AdmiraL

Üye
Saçma bence. Her şeyin bir bedeli olmalı. Bu kadar hazırcı olmayalım arkadaşlar. Dediğiniz gibi olursa, Jooblar arası rekabet olmaz. Bp priest ile buffer açığı oluşmaz veya Okçu ile Assasin arası rekabet olmaz. Herkezin tek bir tuşla skill değiştirmesi oyunu çok fazla basitleştirir amacından uzaklaştırır..

Archel

Üye
Saçma bence. Her şeyin bir bedeli olmalı. Bu kadar hazırcı olmayalım arkadaşlar. Dediğiniz gibi olursa, Jooblar arası rekabet olmaz. Bp priest ile buffer açığı oluşmaz veya Okçu ile Assasin arası rekabet olmaz. Herkezin tek bir tuşla skill değiştirmesi oyunu çok fazla basitleştirir amacından uzaklaştırır..
Dostum tek tuşla olmasa ne olucak premium ile ücretsiz zaten değiştirmek 10-20dk uğraşmamak için bu öneri?

Digna Nyx

Üye
Merhaba, Oyunda çok fazla skill ve stat sıfırlama gerektiğini farkettim. Örneğin bir Asasın farm atmak için okçuya dönmek istemesi, ya da bir magenin farm atarken fire olmak isteyip pk çıkarken lr'ye dönmek istemesi son örnegim de farm atarken priestlerin buff oynamak isterken pk çıkınca debuff oynamak istemesi gibi.. Özetle her sınıf neredeyse sürekli olarak stat skill değiştirmek isteyecektir ama bu gerçekten bir eziyet olacaktır. Bu yuzden okçu halimle taktığım kıyafeti,takıyı,skill barımı,skinimi,skillerimi ve starlarımı kaydedecek bir sistem olmalı. Mesela asas halimle pk attım ama artık farm atmak istiyorum tek tuşla okçu olabilmeliyim ve tüm düzenim yerinde olmalı aksi halde çok uğraştırıcı olacaktır. Skillere baştan vermek, onuda geçtim skill barını ayarlamak çok zor ve uğraştırıcı. Neredeyse 3-4 sayfa skill dizmek gerekiyor bunu kimsenin yapmak istediğini sanmıyorum. (Death Valley içerisinde bu ışlem yapilamamali diğer maplerde yapılıp öyle içeri girilebilecek.)
Tamamen katılıyorum, dv dışındaki haritalarda böyle bir özellik getirilirse eğer büyük kolaylık olacaktır. Bu özelliğin suistimal edilmemesi için de örneğin 10 dakikada 1 kez kullanabilirsin gibi bir zaman sınırlaması yapılabilir.

Digna Nyx

Üye
Mage olarak düşündüğünüzde anlık ve istenilen şekilde böyle bir değişiklik yapılırsa eğer, örneğin toplu mob keserken anlık ice olur yavaşlatır ve saniyede tüm skil değişir aynı dizilim gelir ve fire olur atack yapar.
Battle priest olarak düşündüğünüzde anlık buff olur gerekli skilleri kullanır ve debuff olarak moblara defans düşürücü atar ve saldırıya başlar.

Büyük bir farklılık getirir, yani böyle bir kolaylık getirilecek se de minimum bekleme süresi ya da sadece ortak alanda kullanılabilir şeklinde vs bir kural olması daha doğru olacaktır.

X A

Üye
Zaman sınırlaması ile getirilebilir. +1

FALCREB

Üye
Yapımcıya ilettik ordan haber..... Pardon o bu değildi.

GODFATHERPARIS

G
Evet, Priest ve Rogue sınıfı için bu şart biraz sıfırlama hem PvP hem de PvE için gerekli bir durumda.

AdmiraL

Üye
Şu hazırcılar ve 1-2 haftada zevkini alıp dragon işareti yapıp oyunu bırakanlar. Harbiden siz gidin PVP oynayın. Tüm bu isteklerinizi kolaylaştıran bir çok özellikli hazır serverlar var. Siz nasıl oynuyordunuz 2004 de anlamış değilim. En az 3 ayda 55 lvl olamazdık. 55 lvl'den sonra daha da zorlaşırdı. En iyi kasan yer apostle idi. Yani Kısaca Adam skill dizmeye eriniyor 10 dakikanın muhabbetini yapıyor. İşte asıl burda başlıyor oyunun zevki. Sen skillerin yüzünden party'den olacaksın ve bir başkası seek'ten hemen başka priest alacak. Ben PK'dan çıkıp emc de apostle giderdim. party bulmak için ilk işim öncelikle skill sıfırlamak olurdu. Sıra beklerdim priest çıkacak diye. Mage olarak oynadığımda FİRE'den light'ye dönerdim Irr veremezsem partye almazlardı.. Yani tüm Jooblar böyle oynadı. O Skill sıfırlama param yetmediği için bir sürü partyler'den olduk. Bunu magesi priesti asassı hepsi yaşadı.

Hazır ve kolay olan herşeyin zevki geçicidir. Ne kadar zor olursa o kadar birşeylerin kıymeti daha iyi bilinir ve unutulmaz bir zevk alırsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt