Karakter El - kol bozukluğu ve koşu problemi

Pitou

Üye
Lunaskar ve Protean Warriorlerin "ELİ YOKMUŞ GİBİ ,KOLU ZAYIF" el ve kol'a düzenleme getirilmeli. Lunaskar warriorde koşu bozukluğu var.
Kadın karakterler koşarken kolunu kaldırmıyor ve ciddi koşu bozukluğu var çok rahatsız edici .

Rogue erkek karakterler güzel tasarlanmış onlarda bir sorun göremedim.

Lunaskar warrior.png

elsiz.png
elsiz2.png
elsiz3.png

Son düzenleme:

RWGA

Üye
Katılıyorum daha kompakt bir şema üzerinden gitse çok iyi olur kadın karakterler çok ruhsuz erkek karakterler son değişikliklerle biraz oturmuş fakat yinede sırıtıyor benim düşüncem insan karakterlerin yürüyüş ve koşuları biraz daha düzenlenebilir fakat ork karakterler sanki daha ork olabilir hafif kambur bir gövde kollar ve vücut daha çarpık ama kalıplı vs. ve ork kadın karakterler gerçekten çok naif :D açıkçası bir goblin mage isterdim kısa boylu kepçe kulaklı vs. inş ilerde class çeşitliliği artar...

Lolgamelol2

Üye
ya kadeşim sen iyimisin ya alpha 1 deki görüntüleri gösteriyorsun

Black Vortex

Üye
kapalı beta ya girmeden alfa görüntüsüyle yorum yapıyor adam. ne içtin dostum.

TAM35GOZTEPE

Üye
Attığınız video alfa 1 sürümü
alfa 2 de cok ciddi düzeltilme vardı kanımca

Pitou

Üye
Attığınız video alfa 1 sürümü
alfa 2 de cok ciddi düzeltilme vardı kanımca
Oyunu başından beri bütün süreçlerini en ince ayrıntısına kadar takip eden biriyim bunu konuştuğumuzda karakterlerle ilgili düzenleme yapılmadığını bize ilettiler dediğim gibi Betaya geçişte çoğunlukla craft ve zindanla ilgili çalışma yapmışlar belki düzeltmişlerdir ama sanmıyorum o kadar işin arasında bununla ilgileneceklerini.

Lolgamelol2

Üye
Oyunu başından beri bütün süreçlerini en ince ayrıntısına kadar takip eden biriyim bunu konuştuğumuzda karakterlerle ilgili düzenleme yapılmadığını bize ilettiler dediğim gibi Betaya geçişte çoğunlukla craft ve zindanla ilgili çalışma yapmışlar belki düzeltmişlerdir ama sanmıyorum o kadar işin arasında bununla ilgileneceklerini.
Alpha 2 de karakterler yeniden yapıldı koşma animasyonlarıda gayet iyiydi

Pitou

Üye
Alpha 2 de karakterler yeniden yapıldı koşma animasyonlarıda gayet iyiydi
Hayır değildi Alfa 2 de oynadım aynı böyleydi koşmalarda sorun var hala devam ediyor. Siz bu kadar koşma yeter diye algıladığınız için size düzgün geliyor ben öyle düşünmüyorum.

Lolgamelol2

Üye
Hayır değildi Alfa 2 de oynadım aynı böyleydi koşmalarda sorun var hala devam ediyor. Siz bu kadar koşma yeter diye algıladığınız için size düzgün geliyor ben öyle düşünmüyorum.
O senin düşüncen koşma animasyonlarını çoğu oyuncu beğendi ayrıca adamlar zırt pırt sürekli bir şeyleri değiştirlerse oyunu geçiktirirler.

Pitou

Üye
O senin düşüncen koşma animasyonlarını çoğu oyuncu beğendi ayrıca adamlar zırt pırt sürekli bir şeyleri değiştirlerse oyunu geçiktirirler.
Sana tek bir şey soracam yarın sabah dışarı çık kolunu kaldırmadan koşmayı dene şuan ki kadın karakterler kolunu kaldırmadan koşuyor. Vücuda aykırı bir şey bu çok saçma videoyu aç ayrıntılı izle kadın karakterler kolunu kaldırmıyor.

TAM35GOZTEPE

Üye
dostum attıgın video alfa 1 videosu alfa 2 de kadın characterler öyle koşmuyorki

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Sana tek bir şey soracam yarın sabah dışarı çık kolunu kaldırmadan koşmayı dene şuan ki kadın karakterler kolunu kaldırmadan koşuyor. Vücuda aykırı bir şey bu çok saçma videoyu aç ayrıntılı izle kadın karakterler kolunu kaldırmıyor.
Şimdi tamamen örnek vericem tamam dediklerin dogru mukemmel degil ama yapılmıcak bişi degil. Örnek olarak bir araç düşünelim araçta 2 adet sorun var 1-akü zayıf 2-araçın amasörunınn biri kacırma yapıyor
Şimdi öncelikli mecbur olarak aküyü degiştirmek zorundasın ama amasöru ilerleyen süreçte yapabilirsin bence kolu az kalmıyor vb önemli degil temel olarak sıkıntı olacak yerler bitsin en son zaman kalırsa yapılır yada offical de 1 ekip oraya yönlenir düzeltme saglanır. Bence suanlık yeterli animasyon

SHADOWZ

Üye
Arkadaşa katılıyorum şu anda benim için en önemli olan şey oynadığım Karakterin gerçekci ve düzgün olması, karakter yamuk yumuk ne yaptığı belli olmayan birşey olduktan sonra zindan vs vs pek hoşuma gitceğini düşünmüyorum , Bu oyunun en önemli noktası oynadığımız karakterler o karakterler düzgün ve gerçekci olacakki aramızda bir bağ kuralım oyunu içindeymiş gibi yaşayalım yoksa birçok kişi bakar dener ve geçer. Ben düzeltildiğini düşünüyorum kapalı betada göreceğiz :))

baturrr01

Üye
Lunaskar ve Protean Warriorlerin "ELİ YOKMUŞ GİBİ ,KOLU ZAYIF" el ve kol'a düzenleme getirilmeli. Lunaskar warriorde koşu bozukluğu var.
Kadın karakterler koşarken kolunu kaldırmıyor ve ciddi koşu bozukluğu var çok rahatsız edici .

Ekli dosyayı görüntüle 3415
Ekli dosyayı görüntüle 3417Ekli dosyayı görüntüle 3418Ekli dosyayı görüntüle 3419

Ekli dosyayı görüntüle 3415
Ekli dosyayı görüntüle 3417Ekli dosyayı görüntüle 3418Ekli dosyayı görüntüle 3419
asas açmakta fayda var o zaman

Dreamy14

Üye
Alfa 2 de videolarda da göze çarpıyodu zaten. Erkek rogueler evet mükemmel koşuyo tıpkı koşu bandındaymış gibi. (azcık daggerları fazla kaldırıyo gibi sadece)
Kadın karakterin koşusunda ise hafif bi aksaklık var gibi duruyodu. Madem bu koşular mükemmel yapılabiliyo oyüzden bizde söyleyelm belki öncelk verilir. Zaten bayağı bi düzelme vardı alfa 2 de. Ama son rütuşların olmasından bi zarar gelmez dimi.

Pitou

Üye
Alfa 2 de videolarda da göze çarpıyodu zaten. Erkek rogueler evet mükemmel koşuyo tıpkı koşu bandındaymış gibi. (azcık daggerları fazla kaldırıyo gibi sadece)
Kadın karakterin koşusunda ise hafif bi aksaklık var gibi duruyodu. Madem bu koşular mükemmel yapılabiliyo oyüzden bizde söyleyelm belki öncelk verilir. Zaten bayağı bi düzelme vardı alfa 2 de. Ama son rütuşların olmasından bi zarar gelmez dimi.
Kadın karakterlerin koşularını değiştirmeden önceki halleri bence daha güzeldi. Eski haline çevirselerbile kafi

Dreamy14

Üye
O önceki - şimdiki konusunda bende bi animasyona denk geldim eskisi daha iyiymiş demiştim. Ama zevkler ve renkler tabi... Kimisi daha eğilip koşmasını ister kimisi daha dik koşsun ister.
Kadın karakterlerin koşusunuda tam bilmiyorum açıkçası... alfa 2 videosunu izledim tam oyunu yansıtıyor mu onuda bilmiyorum belki açı farkı vs herşey olabilir oynamadan bişey diyemem. Ama videolarda banada bi skıntı var gibi gelmişti konu açıp söyledim buna dikkat eden fazla kişiyse var dmkki bişeyler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt