Karakter Görünümü Ve Irk Değişimi Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nakuggod

N
Merhaba,
Oyun açılalı yıllar oldu fakat hala karakterin saçını ve sakalını değiştiremiyoruz. İlk oluşturduğumuz karakterin tipi öylece kaldı.
Irk değiştireyim diyorum ondada problem var ya random saç sakal geliyor yada ilk ırkında seçtiğin saç sakalın bulunduğu konumdan saçı sakalı seçiyor anlamadım tam.
Yıllar oldu lütfen şu karakter özelleştirmeyi getirin artık.

Pitou

Üye
Race
Protean
Job
Priest
Bu sistemi eskiden getireceklerini söylemişlerdi . Fakat aradan uzun zaman geçmesine rağmen bir düzenleme gelmedi. İstersen Oyun içinden veya Siteden Bilet gönder. Yönetim bir şeyi getirecez dediyse işlem sırası geldiğinde bir gün mutlaka gelir .

nakuggod

N
Bu sistemi eskiden getireceklerini söylemişlerdi . Fakat aradan uzun zaman geçmesine rağmen bir düzenleme gelmedi. İstersen Oyun içinden veya Siteden Bilet gönder. Yönetim bir şeyi getirecez dediyse işlem sırası geldiğinde bir gün mutlaka gelir .
hocam dün attım oyun için bilet yok düzgün bi cevap yani yıllardır bekliyorum 10 tane konu vardır 2si 3ü benim, ne kadar zor olabilir şunu getirmek. Ayrıca belirtmek isterim Protean Warrior Imp set çok kötü gözüküyor karakterin üstünde leş gibi duruyor bi el atılması lazım.

Meapr

Moderator
Merhaba,

Karakter görünümü özelleştirmekonusu ekibin bilgisi dahilindedir ve bu başlıkla ilgili değerlendirme süreci devam etmektedir. Ancak bu tür sistemsel geliştirmeler için net bir tarih paylaşılması mümkün değildir.
İstek, öneri ve geri bildirimlerinizin ilgili birimin doğrudan bilgisi dahilinde değerlendirilebilmesi adına, oyun içi Destek Bileti üzerinden iletilmesi gerekmektedir. Bu yöntemle taleplr tek bir çatı altında toplanmakta ve ilgili ekiplere aktarılmaktadır.

Ekipman&kostüm görünümleri ile ilgili geri bildirimleriniz de aynı şekilde destek bileti üzerinden iletildiğinde daha sağlıklı şekilde değerlendirmeye alınacaktır.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt