Öneri Karakter isim uzunluğu

Hezer

Üye
Gereksiz insanlarla muhatap olmaktansa moderatörler tarafından başlığın silinmesini rica ediyorum.
Bundan sonraki dilek ve şikayetlerimi sadece oyun içi penceresinden ne yaptığını bilen insanlara göndereceğim.

Son düzenleme:

Brunkrow

Üye
Yapımcı firmanın neyi düşünerek minimum 6 karakter kararı aldığını bilmiyorum ama eğer altında çok çok önemli bir sebep yoksa kesinlikle karakter sınırının 2-3'e kadar düşürülmesi taraftarıyım. Nickinin yanına sayı veya kelime uydurmak istemeyip, sade bir şekilde -6 haneli nickini kullanmak isteyen bir sürü oyuncu vardır.

kelesyus

Üye
Boş yapmışssın, direk 4 harfli nick istiyoruz yazsssan daha mantıklıydı....

MPienaar13

Üye
Boş yapmışssın, direk 4 harfli nick istiyoruz yazsssan daha mantıklıydı....

Yahu sebebini söylemese niye söylemedin, ne gerek var dersiniz, sebebini güzelce açıklasa gayette güzel açıklamış tost makinesine anlatır gibi bu sefer de boş yapmışsın oluyor. Asıl sen boş yapmışsın be kardeşim. Öneri var burada sebepleriyle açıklanması lazım. Eğer önerin yoksa karışma.

Son düzenleme:

kelesyus

Üye
Yahu sebebini söylemese niye söylemedin, ne gerek var dersiniz, sebebini güzelce açıklasa gayette güzel açıklamış tost makinesine anlatır gibi bu sefer de boş yapmışsın oluyor. Asıl sen boş yapmışsın be kardeşim. Öneri var burada sebepleriyle açıklanması lazım. Eğer önerin yoksa karışma.
8 yıllık Bilgisayar mühendisim konulardan gayet iyi anlıyorum, açıklamayı okudum ve açıklamnın boş olduğunu gördüm . Hiç bi işe yaramayan bi paragraf yazı yazmasını gereksiz ve boş buldum. direk 4 harfli nick istiyoruz demesi yeterliydi.

TANK

Üye
8 yıllık Bilgisayar mühendisim konulardan gayet iyi anlıyorum, açıklamayı okudum ve açıklamnın boş olduğunu gördüm . Hiç bi işe yaramayan bi paragraf yazı yazmasını gereksiz ve boş buldum. direk 4 harfli nick istiyoruz demesi yeterliydi.
Açıklama yapmak forum doğasında var burası chat değil discord dc de bunu yazabılırsın ne gerek var diye ama burası forum öğretici ve bilgilendirici olmalı

Hezer

Üye
Buraya tartışmayı alevlendirip yersiz konuşmaya gelmedim ama senin bırak 8 yıllık bir mühendislik geçmişinin olmasını herhangi bir lisans mezunluğundan bile geçmişin olmadığı hitabından belli.
Kaldı ki İngilizce Bilgisayar Müh. mezunuyum Şuan Ege Üni. Kriptoloji alanında yüksek lisans yapıyorum dahası akademisyenliğin ilk adımı olan araştırma görevliliğindeyim.
Seninle s*d*k yarıştırmıycam ama her ne mühendisi olursan ol ! Olamamışsın

Nart

Üye
Destekliyorum. 4 harften oluşan nickimi alamadim malesef.

kelesyus

Üye
Açıklama yapmak forum doğasında var burası chat değil discord dc de bunu yazabılırsın ne gerek var diye ama burası forum öğretici ve bilgilendirici olmalı
açıklamada hiç bi işe yaramayan hesaplama ve varsayımlar var okudum ve zaman kaybı olduğunu düşünüp boş yaptığını söyledim . söyleyemez miyim ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt