Boş yapmışssın, direk 4 harfli nick istiyoruz yazsssan daha mantıklıydı....
8 yıllık Bilgisayar mühendisim konulardan gayet iyi anlıyorum, açıklamayı okudum ve açıklamnın boş olduğunu gördüm . Hiç bi işe yaramayan bi paragraf yazı yazmasını gereksiz ve boş buldum. direk 4 harfli nick istiyoruz demesi yeterliydi.Yahu sebebini söylemese niye söylemedin, ne gerek var dersiniz, sebebini güzelce açıklasa gayette güzel açıklamış tost makinesine anlatır gibi bu sefer de boş yapmışsın oluyor. Asıl sen boş yapmışsın be kardeşim. Öneri var burada sebepleriyle açıklanması lazım. Eğer önerin yoksa karışma.
Açıklama yapmak forum doğasında var burası chat değil discord dc de bunu yazabılırsın ne gerek var diye ama burası forum öğretici ve bilgilendirici olmalı8 yıllık Bilgisayar mühendisim konulardan gayet iyi anlıyorum, açıklamayı okudum ve açıklamnın boş olduğunu gördüm . Hiç bi işe yaramayan bi paragraf yazı yazmasını gereksiz ve boş buldum. direk 4 harfli nick istiyoruz demesi yeterliydi.
Buraya tartışmayı alevlendirip yersiz konuşmaya gelmedim ama senin bırak 8 yıllık bir mühendislik geçmişinin olmasını herhangi bir lisans mezunluğundan bile geçmişin olmadığı hitabından belli.8 yıllık Bilgisayar mühendisim konulardan gayet iyi anlıyorum, açıklamayı okudum ve açıklamnın boş olduğunu gördüm . Hiç bi işe yaramayan bi paragraf yazı yazmasını gereksiz ve boş buldum. direk 4 harfli nick istiyoruz demesi yeterliydi.
açıklamada hiç bi işe yaramayan hesaplama ve varsayımlar var okudum ve zaman kaybı olduğunu düşünüp boş yaptığını söyledim . söyleyemez miyim ?Açıklama yapmak forum doğasında var burası chat değil discord dc de bunu yazabılırsın ne gerek var diye ama burası forum öğretici ve bilgilendirici olmalı