Karakter Oluşturma

takahub

Üye
Beyler karakterimin saçını dövmesini ayarlıyorum ama tamamladıktan sonra koltukta oturan karakterın dövmesi. saçı falan değişiyor. Karakteri silip baştanda yapamıyorum. Benden başka böyle olan var mı.

ANGEL

Üye
bende bi sorun yok,tüm karakterlerim hazır.

Zogguko

Üye
Beyler karakterimin saçını dövmesini ayarlıyorum ama tamamladıktan sonra koltukta oturan karakterın dövmesi. saçı falan değişiyor. Karakteri silip baştanda yapamıyorum. Benden başka böyle olan var mı.
knk boş ver bak ben benzer bir konu açtım bunla alakalı sen oynama, silah zoruylamı oynatıyorlar diye geldiler.
mesela soldan her body-head değiştirdiğimde her şey sıfırlanıyor, hiç bir ayarım kaydolmuyor. bende oluşturamadım, en sonunda alt f4 çektim. seninki daha beter, sen oluşturmayı başarmışsın ama hala değişiyor. sakın alt f4 çekme küfür olarak algılanıyor forumda.

edit: oyun açıldı fazla ayar yapmadan saçını gözünü yapıp girdim oyuna, sonuç: arkadaşın dediği gibi karakter değişti. gözleri benim bıraktığım şekilde değil, aşağı yukarı saçma sapan şekilde kaydetmiş kaldı öyle.

Son düzenleme:

hzljoepr

Üye
ilk defa böyle birşey görüyorum acaba oluşturduktan sonra kayıt etmiyor olabilirmisin ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt