karakter oluştururken ayarların sürekli resetlenmesi.

Zogguko

Üye
boşu boşuna 1 saate yakın zamanımı yedi sinirlenip alt f4 çektim.
örnek ile anlatayım;
body ayarladın, head kısmına geçtin ayarladın mesela sonra geri body kısmına tıkladın hala ayarlama aşamasındasın seçenekler arasında geziyorsun soldan. seçenekler arası gezerken sürekli bütün ayarların resetlenip sıfırlanıyor. head geçtin geri body tıkladın gitti, bütün body ayarların 0 (SIFIR). 1 şey ayarlarken 3 şey bozuldu. tamam sims değil belki oyun ama karakter düzenleme seçeneği koyduysanız, oyun açık değilken oturup emek vermeye kalktığımızda harcadığımız zaman karşılığında sonuç beklerim. ben 2 kere başa dönünce karakteri oluşturamadan sinirlenip alt f4 çektim.

edit: oyun açıldı, karakterin sadece saçını gözünü hızlıca ayarlayıp oyuna girdim. sonuç: gözleri benim bıraktığım şekilde değil, aşağı yukarı saçma sapan şekilde kaydetmiş kaldı öyle.

Son düzenleme:

Sukuna

Üye
Evet, ayarların savelenmeden gitmesi biraz sinir bozucu fakat düzelteceklerdir kısa süre içerisinde.

Son düzenleme:

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Karakter oluşturma ekranında veya oyun içerisinde birçok hatayla karşılaşabilirsiniz. Alfa'nın amacı oyunu test etmeniz, bulduğunuz hataları forum üzerinden ya da oyun içi ticket sisteminden geliştirici ekibe bildirmeniz gerekiyor ki ilgili hatayı bulup, düzeltebilelim. Bu süreçte sizin geri bildirimleriniz çok önemli olacak. Hiçbir oyun firması Alfa döneminde size kusursuz bir oyun deneyimi sunmayı vaat etmez, edemez.

iyi forumlar.

CraftWORLD

Üye
Alfa sürecindeki bir oyunu oynuyorsun. Oyunu oyuncuların "test" etmesi için açıyorlar. Varsa bir sorun atarsın bildirimini. Bu nasıl kibir sizdeki anlamadım ki!?! Kimse sizi silah zoruyla oynatmıyor. Tamamen kara cahillik şu anlatış şekli!

Son düzenleme:

Zogguko

Üye
bende bu yüzden önce sorunun ne olduğunu açıklayarak başladım ki düzeltmek isteyen varsa düzeltsin.
ama arkasına ekleyeceğim yorumumu da eksik etmeye niyetim yok.
şimdi benim için sorundan soruna fark var. 20+ yıldır binlerce farklı oyunda sinirimi en çok bozan şey yaptığım şeylerin kayıt olmayıp beni başa atması-save problemleri. yoksa en yakın örneği bütün dünyanın buglarıyla dalga geçip gömdüğü cyberpunk'ı 1 kere bug demeden 150 saat oynamış biriyim, takılmam önemsiz buglara. ama herhangi bir oyunda save problemi varsa düşünmeden alt f4. herkesin uyuz olduğu bazı şeyler var. yarın çıkıp biri texture hatası var dediğinde benim gram umrumda olmaz. hatta biri kıyafetten taşan resmi paylaşmış güldüm, beğendim, geçtim. kimseye gidip sizi silah zoruyla zorla oynatmıyorlar demem. bu mantıkla oyunun fanları dışında kimse oynamasın. beğenmiyorsan oynama, beğenmiyorsan git başka yere vs. cümlelerine bağlayalım o daha mantıklı. benim anlatış şeklimi eleştirirken bir de dönün kendinize bakın.

Son düzenleme:

SbY

Üye
zevk almaya bakın arkadaşlar.hataları söyleyin mutlaka düzelteceklerdir. adamlar çalışıyorlar ve bunu bizde görebiliyoruz.inşallah çok daha iyi yerlere gelecek oyun

Dockerize

Üye
Alfa testlerinin amacı bu ya hani çıkan hataları belirticeksin ki ekip fixlicek. Adamlar offical sürüm çıktık demiyolar ki çıksalar bile 0 bug çıkması imkansız illaki ufak tefek gözden kaçan bir şeyler olucak o zaman da.

Black Vortex

Üye
bende bu yüzden önce sorunun ne olduğunu açıklayarak başladım ki düzeltmek isteyen varsa düzeltsin.
ama arkasına ekleyeceğim yorumumu da eksik etmeye niyetim yok. yine de son cümleye gerek yok diye sildim.
şimdi benim için sorundan soruna fark var. 20+ yıldır binlerce farklı oyunda sinirimi en çok bozan şey yaptığım şeylerin kayıt olmayıp beni başa atması-save problemleri. yoksa en yakın örneği bütün dünyanın buglarıyla dalga geçip gömdüğü cyberpunk'ı 1 kere bug demeden 150 saat oynamış biriyim, takılmam önemsiz buglara. ama herhangi bir oyunda save problemi varsa düşünmeden alt f4. herkesin uyuz olduğu bazı şeyler var. yarın çıkıp biri texture hatası var dediğinde benim gram umrumda olmaz. hatta biri kıyafetten taşan resmi paylaşmış güldüm, beğendim, geçtim. kimseye gidip sizi silah zoruyla zorla oynatmıyorlar demem. bu mantıkla oyunun fanları dışında kimse oynamasın. beğenmiyorsan oynama, beğenmiyorsan git başka yere vs. cümlelerine bağlayalım o daha mantıklı. benim anlatış şeklimi eleştirirken bir de dönün kendinize bakın.
brother oyun daha açılmadı. alfa 2 kapalı beta açık beta... önünde 1 sene var. ne bu şiddet celal :D

Zogguko

Üye
Alfa testlerinin amacı bu ya hani çıkan hataları belirticeksin ki ekip fixlicek. Adamlar offical sürüm çıktık demiyolar ki çıksalar bile 0 bug çıkması imkansız illaki ufak tefek gözden kaçan bir şeyler olucak o zaman da.
belirttim zaten.

Son düzenleme:

hzljoepr

Üye
Senin böyle bi hata almana üzüldüm açıkcası, ama boşver bu kadar takma ya es geç oyuna odaklan karakter ana hatları o kadar önemli değil. sen oyununu oyna eksikleri bildir oyunun gelişimine katkıda bulun. he aynı zamanda keyfini almaya bak.

Wasabi

Üye
boşu boşuna 1 saate yakın zamanımı yedi sinirlenip alt f4 çektim.
örnek ile anlatayım;
body ayarladın, head kısmına geçtin ayarladın mesela sonra geri body kısmına tıkladın hala ayarlama aşamasındasın seçenekler arasında geziyorsun soldan. seçenekler arası gezerken sürekli bütün ayarların resetlenip sıfırlanıyor. head geçtin geri body tıkladın gitti, bütün body ayarların 0 (SIFIR). 1 şey ayarlarken 3 şey bozuldu. tamam sims değil belki oyun ama karakter düzenleme seçeneği koyduysanız, oyun açık değilken oturup emek vermeye kalktığımızda harcadığımız zaman karşılığında sonuç beklerim. ben 2 kere başa dönünce karakteri oluşturamadan sinirlenip alt f4 çektim.
Zaten sen oynama. Oyun içi hatalarda da Alt+F4 çekmek zorunda kalırsın. Sen zahmet etme biz oynarız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt