Karakter seçme ekranı sonrası yükleme ekranında kalma

wipertok

Üye
Sürekli adam koşuyor oyun bir türlü gelmedi bekliyorum bu ekranda server felan mi dolu?

Ek olarak bu sırada görev yöneticisi RiseOnline-Win64-Shipping.exe yanıt vermiyor olarak görünüyor. GPU kullanımı %100

Ekli dosyalar

• 16081481400453340844335218374416.jpg
    16081481400453340844335218374416.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:

Sekoboi

Üye
Aynı sıkıntıyı ben yaşıyorum şu anda, 2. kez üst üste kaldı böyle, bilgisayarım high-end diyebileceğim bir sistem. Birkaç kez daha deniyeceğim bakalım.

** 5. denememde girebildim **

* statları verirken crash aldım :) Cyberpunk'ta crash almadım be*

* yok abi oyun sürekli server seçim ekranına geri atıyor stat verirken *

Son düzenleme:

snorlax

Üye
Altta asas sürekli koşuyo baya bi beklememe rağmen değişen birşey olmadı 6-7 kere denedim sonuç değişmiyo

wipertok

Üye
Aynen ben baya birşey denedim ayarları en düşüğe alıp öyle gireyim belki onunla ilgili midir diye ama halen giremedim 8-10 kere rahat denemisimdir. İlk koşan adam takılı kalıyor bir 3-4 dk bu kısımda .exe yanıt vermiyor durumunda sonra bellek boşalıyor ve iş gpu ya kalınca alttaki adam seri seri koşuyor sürekli ama hep aynı oyun ekranına bir türlü gecemiyor.

wipertok

Üye
Sorun devam ediyor ilgili teknik ekip ilgilenebilir mi? veya bilgi verebilir misiniz?

Sekoboi

Üye
Sorun sanırsam oyunun setup dosyası ilk paylaşıldığında indirenlerde görülüyor. Silip yeniden yüklediğimde sorun ortadan kalktı.

TheKRZM

Üye
Arkadaşlar DEP ayarlarını yapıp oyunu launcherden yönetici olarak çalıştır diyerek deneyelim. Son çare ise oyunu silip baştan kurun. Bu 2 çözüm yolundan birisi işinize yarayacaktır.

deluxworld

Üye
Bende de aynı sorun oldu. İlk açtığım priest hesabında nickname yazarken bir hata görmüştüm sonra o karakteri seçtikten sonraki bekleme ekranında takılı kaldım. Daha sonra oyunu kapatıp tekrar başlattım bu sefer başka bir hesap ve class açtım girdi.

wipertok

Üye
Arkadaşlar DEP ayarlarını yapıp oyunu launcherden yönetici olarak çalıştır diyerek deneyelim. Son çare ise oyunu silip baştan kurun. Bu 2 çözüm yolundan birisi işinize yarayacaktır.
Akşama bunları bir deneyeceğim inşallah çalışır en kötü tekrar kuracağız

shady19071907

Üye
Aynen ben baya birşey denedim ayarları en düşüğe alıp öyle gireyim belki onunla ilgili midir diye ama halen giremedim 8-10 kere rahat denemisimdir. İlk koşan adam takılı kalıyor bir 3-4 dk bu kısımda .exe yanıt vermiyor durumunda sonra bellek boşalıyor ve iş gpu ya kalınca alttaki adam seri seri koşuyor sürekli ama hep aynı oyun ekranına bir türlü gecemiyor.D
Donanım özelliklerin ne bro? Bir de windows sürümün

wipertok

Üye
donanımın ne dostum
Donanım iyi i5 işlemci 16gb ram 4gb ekran kartı ssd ye kurulu oyun dx destekleri felan tamam en kötü şartta bile düşük ayarda açması lazım anlayacağın. Burada asıl sorun başka bir kaynaktan benzer şekilde özellikleri yetip giremeyenler var. DEP olayını denedim fakat 64 bit exe'ler için işe yaramıyor. launcher'ı yönetici olarak başlatınca crash report veriyor. login ekranına gelmeden.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt