Çok denedim maalesef sonuç elde edemedimbu durumda oyundan komple çıkıp yeniden giriceksiniz.
Akşama bunları bir deneyeceğim inşallah çalışır en kötü tekrar kuracağızArkadaşlar DEP ayarlarını yapıp oyunu launcherden yönetici olarak çalıştır diyerek deneyelim. Son çare ise oyunu silip baştan kurun. Bu 2 çözüm yolundan birisi işinize yarayacaktır.
Donanım özelliklerin ne bro? Bir de windows sürümünAynen ben baya birşey denedim ayarları en düşüğe alıp öyle gireyim belki onunla ilgili midir diye ama halen giremedim 8-10 kere rahat denemisimdir. İlk koşan adam takılı kalıyor bir 3-4 dk bu kısımda .exe yanıt vermiyor durumunda sonra bellek boşalıyor ve iş gpu ya kalınca alttaki adam seri seri koşuyor sürekli ama hep aynı oyun ekranına bir türlü gecemiyor.D
aynı sorun kardesSürekli adam koşuyor oyun bir türlü gelmedi bekliyorum bu ekranda server felan mi dolu?
Ek olarak bu sırada görev yöneticisi RiseOnline-Win64-Shipping.exe yanıt vermiyor olarak görünüyor. GPU kullanımı %100
Donanım iyi i5 işlemci 16gb ram 4gb ekran kartı ssd ye kurulu oyun dx destekleri felan tamam en kötü şartta bile düşük ayarda açması lazım anlayacağın. Burada asıl sorun başka bir kaynaktan benzer şekilde özellikleri yetip giremeyenler var. DEP olayını denedim fakat 64 bit exe'ler için işe yaramıyor. launcher'ı yönetici olarak başlatınca crash report veriyor. login ekranına gelmeden.donanımın ne dostum