Öneri Karakter Seçme Ekranı

Rammstein

Üye
Karakter seçme ekranında ilk önce oluşturduğumuz karakter hep birinci sırada karşımıza çıkıyor, bunun yerine en son oyuna giren karakter her zaman en başa çıkmalı.

Yani diyelim 4 karakter oluşturduk sırasıyla;

Warrior - Rogue - Mage - Priest

En son Mage ile oyuna girdik dizilim şöyle olmalı;

Mage - Warrior - Rogue - Priest

Daha sonra Warrior ile oyuna girdik;

Warrior - Mage - Rogue - Priest

Bu önerinin mantığı: Örneğin; Account'unuzda ilk warrior karakter yarattınız ve oynamaya başladınız fakat belli bir süre sonra size uygun olmadığını düşündünüz ve rogue karakteri yarattınız. Rogue karakteri hoşunuza gitti ve uzun süre onla oynama kararı aldınız, Her oyuna girdiğinizde karşınıza ilk sırada warriorun çıkması yerine o an oynanan karakter (rogue) çıkacak. Böylece hızlı ulaşım sağlanmış olacak ve oynamadığınız karakterin (warrior) görüntüsüne her oyuna girdiğinizde maruz kalmayacaksınız.

Tekitekurin

Üye
bunun yerine en son oyuna giren karakter her zaman en başa çıkmalı.

Yanı aslında mantıklı, karakter gelıs grafıgı ıptal olmayacaksa bu olabılır

Vintair

Üye
bence en son değil de en çok oynanmış karakter ilk sırada çıkmalı.

Zogguko

Üye
niye sırayı belli bir şeye bağlamaya çalışıyorsunuz ki ? düzenleme seçeneği koysunlar isteyen istediği şekilde düzenlesin ? yan chara girince niye yancharım en önde gelsin ? zaten o chardan cıkıp başka chara gireceğim, tek char oynamıyorsam hiç bi zaman en önde olmayacak karakterim daha kötü. veya diğer yorum neden en çok oynadığım karakter önde olsun, çok oynadığım karakteri bıraktım yenisini oynuyorum belki ? her şeyi kendinize göre düşünüp kendinize göre yorum yapmayın bence.

Rammstein

Üye
niye sırayı belli bir şeye bağlamaya çalışıyorsunuz ki ? düzenleme seçeneği koysunlar isteyen istediği şekilde düzenlesin ? yan chara girince niye yancharım en önde gelsin ? zaten o chardan cıkıp başka chara gireceğim, tek char oynamıyorsam hiç bi zaman en önde olmayacak karakterim daha kötü. veya diğer yorum neden en çok oynadığım karakter önde olsun, çok oynadığım karakteri bıraktım yenisini oynuyorum belki ? her şeyi kendinize göre düşünüp kendinize göre yorum yapmayın bence.
? Türkçeyi düzgün okuyup , anlaşılır yazalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt