Karakter seçtikten sonra yükleme yaparken hata veriyor

jackdante

Üye
Acil yardım eder misiniz geceden beri çözüm bulamadim

Ekli dosyalar

• IMG20210424071508.jpg
    IMG20210424071508.jpg
    3.7 MB · Görüntüleme: 75
  • IMG20210424071946.jpg
    IMG20210424071946.jpg
    3.4 MB · Görüntüleme: 72

delicey

Üye
2. fotodaki gibi aynen benim de orda kalıyor, 10 dakika bekledim hep aynı, görev yöneticisini açıp kapatmaya çalıştığımda pc kitlendi.

cicikus

Üye
Aynı problemi yaşıyorum.Sorunu halledebilen birisi var mı ?

kankusturan

Üye
Arkadaşlar selamlar benimde oyuna giriş denemelerim başarısız oldu. Pc format attım türlü türlü yollar denedim 3 günlük karantina boyunca neredeyse tüm zamanımı oyuna girebilmek için harcadım fakat fayda etmedi. İstemciyi dogruladım. Sizlerle birkaç görüntü paylaşıp sizlerden de düşünce ve önerilerinizi beklerim. Pc özelliklerim bu şekilde gerçekten anlayan birileri bilgi verip ilgilenirse çok sevinirim oyunu mu desteklemiyor yoksa diye düşünmeden edemedim

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 54
  • 2.png
    2.png
    175.3 KB · Görüntüleme: 39
  • 3.png
    3.png
    126.8 KB · Görüntüleme: 51
  • 4.png
    4.png
    298.8 KB · Görüntüleme: 58

Piliriqatigiinniq

Üye
Arkadaşlar selamlar benimde oyuna giriş denemelerim başarısız oldu. Pc format attım türlü türlü yollar denedim 3 günlük karantina boyunca neredeyse tüm zamanımı oyuna girebilmek için harcadım fakat fayda etmedi. İstemciyi dogruladım. Sizlerle birkaç görüntü paylaşıp sizlerden de düşünce ve önerilerinizi beklerim. Pc özelliklerim bu şekilde gerçekten anlayan birileri bilgi verip ilgilenirse çok sevinirim oyunu mu desteklemiyor yoksa diye düşünmeden edemedim

Belirtilen min. sistenim gereksinimlerini karşılamıyor bilgisayar özelliklerin.

delicey

Üye
start game dedikten sonra açılan ekranı bir türlü aşamıyorum, farklı bir pc'de denedim o da o şekilde alttaki çubuk dolarken bir yerde donup kalıyor, oyun açılmıyor, birkaç patch geldi ama malesef bu sorun devam ediyor.

Chimera

Üye
Dorion 1 den lunaskara geçerken aynı sorun oluyordu. D3 ten lunaskara geçince sorun yok fakat girişte bu sorunu alman ve nasıl sorunu çözeceğiz hakkında fikrim yok maalesef

Kenshin

Üye
Arkadaşlar, Launcher’ı mouse sağ tık ile “Grafik işlemciyle çalıştır”a tıklayarak çalıştırın. Ayrıca ekran kartınızın varsa güncel sürümünü yükleyin. Araştırdığım kadarıyla grafik kartıyla ilgili bir sorun gibi görünüyor.

justdidit07

Üye
Aynı Sorun Bende de var OYUNA girmiyor Wrong Client version diyor Id pasword yerine geri dönüyor Soruna Yardımcı olabilecek varmı ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt