karakter silindi

sinistersimo

Üye
23 lwl yaptıgım hesap relog attıktan sonra 1 lwl olarak geri geldi ? böyle bi hata alfanın alfasıdna bile olmaz

jackeylove2

Üye
aynı sorun bendede var town attım oyun dondu relog attım char oyunda gözüküyordu zor zar girdim fakat 1 lwl gözüküyor bu nasıl alfa ?

GRANDEKİNOKS

Üye
23 lwl yaptıgım hesap relog attıktan sonra 1 lwl olarak geri geldi ? böyle bi hata alfanın alfasıdna bile olmaz
aynı sorun bendede var town attım oyun dondu relog attım char oyunda gözüküyordu zor zar girdim fakat 1 lwl gözüküyor bu nasıl alfa ?
Merhabalar,

Yazılımcılar konuyla ilgilenmektedir lütfen bu süreçte sabırlı ve anlayışlı olalım. Testler bu hataları görmek ve düzeltmek için yapılıyor. Website üzerinden ticket oluşturup karakter adınızı yazarsanız daha hızlı çözüm üretilebilir.

İyi Forumlar.

JuniusIV

Üye
13 Level yaptığım karakterim silindi. Dc de olamıyorum oyundan koptuğumda

dadawa

Üye
Siz en azından oyuna giriyorsunuz :) Bende launcher sürekli güncelleme yapıyor.

sinistersimo

Üye
Merhabalar,

Yazılımcılar konuyla ilgilenmektedir lütfen bu süreçte sabırlı ve anlayışlı olalım. Testler bu hataları görmek ve düzeltmek için yapılıyor. Website üzerinden ticket oluşturup karakter adınızı yazarsanız daha hızlı çözüm üretilebilir.

İyi Forumlar.
bu hata agır bir hata en temel şeylerden birisi olmalı bence :D

tatar889

Üye
benim hesap sanki yeni acilmis gibi irk secme ekrani geliyor kafayi yiyecem emeklerim bosa gitti

tatar889

Üye
yok ikisini de denedim ne olur ne olmaz diye basbaya silinmis discord dan ticket attim cevap bekliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt