İstek Karakter Silinme

ZenQuiel

Üye
Şu anda erken karakter aşamalarında oluşturulan karakterler silinmiyor. Yapılan tiplerin sonucunda maalesef ki rastgele tipler de verilebiliyor. Karakter silinme yapılan açıklamaya göre sanıyorum ki yok şu an, silinme erkenden gelmeli...

X A

Üye
Karakter silme tehlikeli bir durum çok suistimal olabilir. Getirilecekse de karakter silmek için özel bir şifre belirlenmeli, karakter silme aşamasındayken önceden belirlediğimiz karakter silme şifresi ile aynı anda telefona ve maile gelen özel kodu girip üçününde doğru olması halinde silinmelidir. Aksi takdirde en ufak bir hacklenme vakasında 3-5 yıllık emekler çöp olabilir ve geri dönüşü çok zor olur.

ZenQuiel

Üye
Karakter silme tehlikeli bir durum çok suistimal olabilir. Getirilecekse de karakter silmek için özel bir şifre belirlenmeli, karakter silme aşamasındayken önceden belirlediğimiz karakter silme şifresi ile aynı anda telefona ve maile gelen özel kodu girip üçününde doğru olması halinde silinmelidir. Aksi takdirde en ufak bir hacklenme vakasında 3-5 yıllık emekler çöp olabilir ve geri dönüşü çok zor olur.
Haklısın böyle bir şey zaten yapılmalı ki zaten korumalı girişler var, benim buradaki isteğim karakteri yanlış açtım, ya da farklı bir klasta açtım bunu silip tekrardan nicki kullanmak.

karashean

Üye
Genelde MMORPG lerde karakter silmek istendiginde belli bir seviyenin uzerinde ise karakter cayma ihtimaline karsi 1-7 gün arasi geri sayim yapilir.Sure sonunda karakter silinmis olur.Boyle bir sistem de uygulayabilirler.Su an erkenden karakter olusturmadaki amaç nickname almak.15 nisanda karakter silme aktif olur bence.

Black Vortex

Üye
arkadaşa bende katılıyorum. karakter silme, karakter tipini değiştirme, inventory slot açma, banka slot açma oyunun ilk zamanlarında gelmeli.

Phondeep

Üye
Destekliyorum aynı sorunla karşılaştım oluşturduğumdan çok farklı bir karakter çıktı karşıma, en azından 15 Nisan'a kadar karakter silme gelmeli zaten oyuna girilmedi karakterlerin hepsi naked ve 1 level.

lamistat

Üye
Ben de aynı şekilde premium alarak nick ayırmak istedim ve yanlış karakter seçtim. Oyun bu şekilde benim gibi birçok oyuncuyu kaybedebilir. lütfen dikkate alıp en azından 1 seferlik dahi olsa oyun açılınca karakter düzenleme yada silme kısmının aktif olmasını sağlayın.

lamistat

Üye
düzenleme ve silme butonunu hiç koymasaydınız yada düzenleyemez ve silemezsiniz şeklinde uyarı mesajı çıksaydı karakter oluştururken daha dikkatli olurdum. bu ciddi bir sorun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt