Oyuna başladığımız da oluşturduğumuz karakterleri silebiliyorduk. Buna güvenerekten tüm slotlarımızı doldurduk tekrardan silebiliriz düşüncesi ile fakat işler bu şekilde seyir etmedi ne yazık ki beklenmedik bir şekilde karakter silmeyi kapattınız ve şuan benim gibi bir çok insan bu konuda mağdur. Farklı bir heroyu oynamak istediğimiz zaman oluşturup oynayamıyoruz ne yazık ki. Bununla ilgili destek talebi oluşturdum ve verilen cevap ilerleyen zamanlarda aktif edilebileceği olmuştu. Bir süre sonra bu cevap düşünülmemektedir şeklinde değişti. Şimdi tek başına oyuna başlamış biri olarak kime güvenerek item aktarımı yapabileceğim yan hesabıma ? Onuda geçtim ben her iki hesaba premium almak zorundamıyım ki bunu destekliyorsunuzdur muhtemelen umurunuz da bile olmayacak. Dün discord sunucusundan yazdım oyun içinden destek isteyin diye döndüler oyun içinden yazıyoruz ( Karakter silme işlemindeki sorun düzeltilene kadar silme işlemi gerçekleştiremiyoruz. ) verilen cevap bu şekilde ilk başlarda bir sorun yoktuda ne oldu da birden bire sorun teşkil etti bu durum. Koskoca Rise Online bir karakteri silemeyecek durumda mı ? Ya da kimsenin birbirinden haberi yok farklı farklı insanlar okuyor destek taleplerimizi. Tanıştığımıza hiç memnun olmadım..