karakter silme sorunu

huseman00

Üye
Oyuna başladığımız da oluşturduğumuz karakterleri silebiliyorduk. Buna güvenerekten tüm slotlarımızı doldurduk tekrardan silebiliriz düşüncesi ile fakat işler bu şekilde seyir etmedi ne yazık ki beklenmedik bir şekilde karakter silmeyi kapattınız ve şuan benim gibi bir çok insan bu konuda mağdur. Farklı bir heroyu oynamak istediğimiz zaman oluşturup oynayamıyoruz ne yazık ki. Bununla ilgili destek talebi oluşturdum ve verilen cevap ilerleyen zamanlarda aktif edilebileceği olmuştu. Bir süre sonra bu cevap düşünülmemektedir şeklinde değişti. Şimdi tek başına oyuna başlamış biri olarak kime güvenerek item aktarımı yapabileceğim yan hesabıma ? Onuda geçtim ben her iki hesaba premium almak zorundamıyım ki bunu destekliyorsunuzdur muhtemelen umurunuz da bile olmayacak. Dün discord sunucusundan yazdım oyun içinden destek isteyin diye döndüler oyun içinden yazıyoruz ( Karakter silme işlemindeki sorun düzeltilene kadar silme işlemi gerçekleştiremiyoruz. ) verilen cevap bu şekilde ilk başlarda bir sorun yoktuda ne oldu da birden bire sorun teşkil etti bu durum. Koskoca Rise Online bir karakteri silemeyecek durumda mı ? Ya da kimsenin birbirinden haberi yok farklı farklı insanlar okuyor destek taleplerimizi. Tanıştığımıza hiç memnun olmadım..

:JonSnow:

Üye
Karakter silme özelliğini suistimal eden oyuncular olduğu için bu özellik ne yazık ki oyundan kaldırıldı.

Atom0619

Üye
Yenilikçi yeni nesil MMO rise online.
Ammmaaa karakter silmesi bile kapalı BRUH

Monicatofoni

Üye
Oyun başlar baslamaz tüm slotları neden doldurdunuz doldurdunuz madem oynayın işte neden siliyorsunuz hepsini aynı job actiysan neden açtın kesin bı açık vardı kullanıldı exp aç falan icinmi yada başka bir açık falanmi vardı acaba bı insan aynı karakterden niye acarki fazladan lwle göre savaş alanları olsa hadi yine anlarim

huseman00

Üye
İsimlerimiz çalınmasın diye siline bilirliğine güvendik.. Aynı karakteri oluşturma sebebi tamamen isimden dolayı güzel kardeşim. malum ko da da tüm slotlarımda bütün jobların en az seviyesi 80 olmuştur oynadığım süre zarfında. Birden alınmış bu karar bir çok kullanıcıyı mağdur etmiştir. 3-5 kendini uyanık sanan insanların ceremesini ben çekiyorum ne yazık ki.. Tespit edip cezalandırın onları karakter silmeyi neden kaldırıyorsunuz anlam veremiyorum. Emin olun ki böyle uyanık insanlar şuan da bir çok açığını biliyor ve kullanıyordur. Sadece exp sc si yüzünden karakter silmeyi kaldırmak boş beleş bir karar.

LunasCar

Üye
Yan karakter açıp görev ödüllerini alan oyuncular vardı bundan dolayı kapatılmış olabilir. Konuyu daha kısa ve öz bir dille istek bölümüne açarsanız değerlendirilir diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt