İstek Karakter Silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ezio

Üye
Bu oyunda türlü türlü MMORPG'lerden gelen insanlar buluştu. Haliyle her MMORPG'nin aynı düzende olması düşünülemez ama karakter silememe tam bir fiyasko olmuş. İstediğim nicklerimi almasınlar diye rastgele karakter oluşturdum ama şu anda silemiyorum. Ben ve benim gibi mağdur olan insanlar var. Şayet böyle bir düşünceniz yoksa bile en azından oyun açılana kadar silebilmemize izin verirseniz bizimde kafamız rahat olur. Metin2 oyuncusuydum dakika başı karakter silip açıyordum. Yeniliklere bu denli açık olan böyle bir oyunda bu çok şaşırttı açıkçası. Umarım bizleri mağdur etmezsiniz. Kolay gelsin Allah yardımcımız olsun. :)

Resquection

Üye
Bu oyunda türlü türlü MMORPG'lerden gelen insanlar buluştu. Haliyle her MMORPG'nin aynı düzende olması düşünülemez ama karakter silememe tam bir fiyasko olmuş. İstediğim nicklerimi almasınlar diye rastgele karakter oluşturdum ama şu anda silemiyorum. Ben ve benim gibi mağdur olan insanlar var. Şayet böyle bir düşünceniz yoksa bile en azından oyun açılana kadar silebilmemize izin verirseniz bizimde kafamız rahat olur. Metin2 oyuncusuydum dakika başı karakter silip açıyordum. Yeniliklere bu denli açık olan böyle bir oyunda bu çok şaşırttı açıkçası. Umarım bizleri mağdur etmezsiniz. Kolay gelsin Allah yardımcımız olsun. :)
Bu konuya el atacaklarını düşünüyorum.

KillForLive

Üye
Merhaba karakter oluştururken Nick yazdıktan sonra 'SSSSSS' olarak oluştur dediğimde hata verdi daha sonra tekrar denedim yine "karakter oluşturulurken hata oluştu" diye 6 -7 kere hata aldım. Daha sonra isim düzenlemesinde boşluk vs. mi oldu acaba derken ismi düzeltiyordum pat kayıt etti ve karakter nicki yanlış oldu 'ssssss' Şeklinde şimdi bunun için durduk yere NCS almamı söylüyorlar ama bu benden kaynaklanan bir sorun değil. Karakteri de sil butonu ile silmek istediğimde silemiyor. diye sorunumu ilettim geçmiş olsun dediler

presto_86

Üye
Lütfen oyunun ilk aşamalarında bizim gibi hatalı karakter açan insanlar için silmeyi getirin biz o kullanmadığımız kullanmayacağım karakteri görmek zorunda değiliz

DeLLeChiaie

Üye
Başkasının hesabını çalmış olsan, girip direk silebiliyor musun karakterini adamın oyunda? Koruma, şifre vs. varsa tabi sorun olmazda aksi durumda çok emek silinir.
Oyun açılana kadar tabi mümkünse silme işlemi yapılmasından da kimse rahatsız olmaz.

Ezio

Üye
Onun içinde lvl sınırı koyulabilir mesela 50lv yukarısı silinemez gibi ama böyle 1lv hesabı silememek çok mantıksız. Ha lv sınırı olsa bile bence shopta scroll tarzı birşey olmalı

MrYESiL

Üye
Düzenleme yapılır . Karakter silmek için güvenlik protokolü getirirler. Basit bir konu .

Anonymouss

Üye
yakın zamanda düzeltilir henüz bitmiş bir oyun değil eksikler çok biraz sabır lazım karakter silme en son bakılacak şey bence rastgele oluşturmasaydınız sizde 4 tane hak tanımışlar el insaf hepsini yanlış koyamassın yani

Ezio

Üye
İlk defa karşılaşıyorum karakteri oluşturunca silemezsin diyen bir sistemle. Dediğim gibi mt2 oyuncusuydum. Bilemiyorum birçok MMORPG oynamama rağmen çok şaşırtıcı geldi. Umarım bir an önce düzeltilir.

KillForLive

Üye
Arkadaşım Karakter hatası olunca aynı ismi tekrar verdirmiyor ama 4 karaktere aynı isim veremezsin. Ya 14 üne kadar silme veya Yeniden adlandırmayı aktif etsinler bence en azından mağduriyet ortadan kalkar.

Son düzenleme:

lamistat

Üye
bu şekilde karakter silme yada düzenleme aktif olmadan açılan yanlış karakterler ile oynamak kötü bir oyun deneyimi sağlar. firma umarım bir an önce bu konuda aksiyon alır. discordta arkadaş çevremden birçok kişi launcherı indirip oyunda karakter açmaya çalışmış ve hata vermiş birkaç kez deneyince yanlış class ve random dış görünüm ile açılmış karakterler. bir arkadaş 4 tane mage açmış ve boş slotu bile yok. düzenleme yada silme butonunun aktif olması gerekiyor

KillForLive

Üye
evet bende karakter yaratırken 6 7 kere 'Karakter yaratılırken sorun oluştu' hatası verdi sonra isimdemi sorun var boşluk mu var derken pat kayıt etti. DC de ise sorduğumda ise NCS alıcaksın şu an başka yolu yok dedi.

lamistat

Üye
rise online da ncs gibi bir ticket içeriği mevcut değil şuan. kim söylemişse yanlış bilgilendirme yapmış. şuan için hiçbir yolu yok düzeltmenin. butonlar var ama aktif değil. shoptada bununla ilgili herhangi bir içerik yok

JamilamCassetteX

Üye
Kesinlikle karakter silme olmalı ve buna bir sınırla tutabilirler belli bir lvl e kadar en azından silebilmemiz gerekir. Bende bu konudan muzdaribim. Karakterlerin silinememesi hayal kırıklığı.

karyabla

Üye
Silinen karakterleri belli bir süre içerisinde, ödediğiniz makul bir ücretle kurtarabildiğiniz 2005 yapımı 2007 yayımı olan başka bir Türk oyununda bulundum.
Rise Online için güvenli bir biçimde karakter silme işleminin getirileceğini düşünmekteyim.

KillForLive

Üye
rise online da ncs gibi bir ticket içeriği mevcut değil şuan. kim söylemişse yanlış bilgilendirme yapmış. şuan için hiçbir yolu yok düzeltmenin. butonlar var ama aktif değil. shoptada bununla ilgili herhangi bir içerik yok
Discord sunucusunda Digital e sordum aldığım cevap bu :
Marketten isim değiştirme parşömeni almalısınız.Veya eskisinden daha güzel yeni bir karakter oluşturabilirsiniz (düzenlendi).

Ticket attığımda ise silme işlemi için :
Karakter silme işlemi güvenlik nedeni ile kaldırılmıştır.
Şimdilik Hoşçakal

IBoRiS

Üye
Oyun açılınca mağazaya koymaları lazim karakter silme scroll u

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt