Karakter Tercihiniz Nedir ?

Karakter Tercihleri ?

• MAGE

• WARRİOR

• ROGUE

• PRİEST

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

DeLLeChiaie

Üye
Ekiplerin çoğu oluştu bile haliyle oynanacak karakter tercihleri de yapılmıştır. Bakalım nelerle karşılaşacağız oyunda :)

Zewix

Üye
Battle Priest oynamak istiyorum ama iyileştirme bekliyoruz bakalım :)

RİSE ASIGI

Üye
Her zaman her oyunda rogue karakteri tercihim olmuştur gizlilik ve solo oyunculuk en sevdiğim :)

MrYESiL

Üye
Fazla KO oynamamış biri olarak bu zor bir soru. Şu anki test aşamasında karakterlere ne gibi düzenlemeler geldi. Youtube da bakıyorsun çok karışık bilgiler var. Bp priest kötü diyorlar, int pri olmaz diyorlar. Ninja sıkıntı diyorlar. Warrior pot derdi var diyorlar. Günde 3-5 saat çocuklardan zaman kalırsa takılalım dedik karaktere takıldım. Priest incelemeri izledim iyice kararsız kaldım...

DeLLeChiaie

Üye
Fazla KO oynamamış biri olarak bu zor bir soru. Şu anki test aşamasında karakterlere ne gibi düzenlemeler geldi. Youtube da bakıyorsun çok karışık bilgiler var. Bp priest kötü diyorlar, int pri olmaz diyorlar. Ninja sıkıntı diyorlar. Warrior pot derdi var diyorlar. Günde 3-5 saat çocuklardan zaman kalırsa takılalım dedik karaktere takıldım. Priest incelemeri izledim iyice kararsız kaldım...
Ekip orta seviye bile tecrübeliyse birazda komutçuda strateji varsa hepsi de çok keyifli bir şekilde olur. Ağzı olan konuşuyor oyun düşünülenden kalabalık olacak haritanın her yerinde savaş dönecek solo takılmayı tercih edenler azalacaktır zamanla, anladığım kadarıyla priest seviyorsun sen onlara aldırmadan yapıştır bir bp priest ilerde int dönüp ekiple o konuşanları kovalarsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt