DeLLeChiaie
Üye

Ekiplerin çoğu oluştu bile haliyle oynanacak karakter tercihleri de yapılmıştır. Bakalım nelerle karşılaşacağız oyunda 
Benimde aklımda o vardı ama bir iki arkadaş gelince mage dedik yapalımBattle Priest oynamak istiyorum ama iyileştirme bekliyoruz bakalım![]()
Ekip varsa mage zevkli olur dostum sizlere de bol şans çok teşekkürlerBenimde aklımda o vardı ama bir iki arkadaş gelince mage dedik yapalımBp herkesten önce itemlenecek oyunda ona eminim bol şans dostum
![]()
MageEkiplerin çoğu oluştu bile haliyle oynanacak karakter tercihleri de yapılmıştır. Bakalım nelerle karşılaşacağız oyunda![]()
Archer grupları umarım bezdirmez de rahat rahat oynar solo oyuncularda diğerleri deHer zaman her oyunda rogue karakteri tercihim olmuştur gizlilik ve solo oyunculuk en sevdiğim![]()
Ekip orta seviye bile tecrübeliyse birazda komutçuda strateji varsa hepsi de çok keyifli bir şekilde olur. Ağzı olan konuşuyor oyun düşünülenden kalabalık olacak haritanın her yerinde savaş dönecek solo takılmayı tercih edenler azalacaktır zamanla, anladığım kadarıyla priest seviyorsun sen onlara aldırmadan yapıştır bir bp priest ilerde int dönüp ekiple o konuşanları kovalarsınız.Fazla KO oynamamış biri olarak bu zor bir soru. Şu anki test aşamasında karakterlere ne gibi düzenlemeler geldi. Youtube da bakıyorsun çok karışık bilgiler var. Bp priest kötü diyorlar, int pri olmaz diyorlar. Ninja sıkıntı diyorlar. Warrior pot derdi var diyorlar. Günde 3-5 saat çocuklardan zaman kalırsa takılalım dedik karaktere takıldım. Priest incelemeri izledim iyice kararsız kaldım...