Karakter ve oyun içi uyum sorunu

faqfage8tr

Üye
Merhaba ben gökhan
17 senedir mmo oyun oynuyorum ancak.malum oyun ve diğer mmo oyunlara baktığınızda karakterlerin büyük boyutlu detaylı olduğunu görürsünüz.
Çünki verdiğiniz emek ve çaba doğrultusunda karakterinizdeki değişiklikler sizi mutlu ve tatmin eder. ancak rise onlinede karakterler çok küçük,devasa ve bir o kadar beğenip ağzımız açık kalarak
gezdiğimiz haritalarda karakter çok arka planda kalıyor..

oyun oynanış esnasında karakterle vs veya pvp anında karakteri küçük olmasından mütevellit hissedemiyoruz..!

birçok yayıncı ve video izlerim alfa süreciyle alakalı.hepsindeki ortak his (yaa oyun güzel ama beni kendine bağlayamadı.birşey eksik gibi .vs) sözler duydum bu sözlerin arkasında bu değindiğim sorun var..

ARKADAŞLAR BANA KATILIRSA YORUMLARA BEKLİYORUM..SAYGILARIMLA
Charismatic

THE_WITCHER

Üye
Merhaba ben gökhan
17 senedir mmo oyun oynuyorum ancak.malum oyun ve diğer mmo oyunlara baktığınızda karakterlerin büyük boyutlu detaylı olduğunu görürsünüz.
Çünki verdiğiniz emek ve çaba doğrultusunda karakterinizdeki değişiklikler sizi mutlu ve tatmin eder. ancak rise onlinede karakterler çok küçük,devasa ve bir o kadar beğenip ağzımız açık kalarak
gezdiğimiz haritalarda karakter çok arka planda kalıyor..

oyun oynanış esnasında karakterle vs veya pvp anında karakteri küçük olmasından mütevellit hissedemiyoruz..!

birçok yayıncı ve video izlerim alfa süreciyle alakalı.hepsindeki ortak his (yaa oyun güzel ama beni kendine bağlayamadı.birşey eksik gibi .vs) sözler duydum bu sözlerin arkasında bu değindiğim sorun var..

ARKADAŞLAR BANA KATILIRSA YORUMLARA BEKLİYORUM..SAYGILARIMLA
Charismatic
Sana katılıyorum vuruş hissi yok.

JohnPlane

Üye
Küçük olma kısmına katılmıyorum ama itemlerin değişmesi şart ve ortamın renklerininde kendine çekmesi lazım herşey çok soluk duruyor oyun kendine çekmiyor o yüzden malum oyunun anıları oyunu oynattırıyor bu haliyle uzun sürmez malesef ki ben çok sabırsızlıkla bekliyordum 1-2 saat falan anca oynayabildim sarmadı oyun beni açıkçası çünkü itemler kendine çekmiyor ve çekmediği gibi çirkinler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt