Öneri Karakter Yapılandırma Ve Oyun İçi Sıkıntılar

SmaiL

Üye
Merhaba.

Ben bu oyunun gelişmesini isteyen bir oyuncu olarak bunları göz önüne almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Not: Alpha süreci olduğu için sıkıntılar çok bunları düzeltmek için yardımda bulunuyorum şikayet değil öneri ve düzeltmeye yardımcı olmak için yazıyorum.

1: Karakter yapmak için çok fazla seçenek sunulmuş bu gereksiz olmuş bence kimse o kadar uğraşmaz daha sade ve belirleyici şeylere odaklanmalısınız mesela gözlere çok fazla oynama yapabiliyoruz veya vucuda buna gerek yok sade ve belirleyici olmak daha güzel olacaktır.

2: Oyun içinde fps sorunları var bunun farkındasınızdır diye düşünüyorum bunun acilen düzeltilmesi gerekiyor oynanış açısından

3: Oyun içinde haritada çok fazla sıkıntılar var karakterler uzakta görünmüyor ve geç respawn oluyor.

4: Karakterler çift olarak gidiyor vucudu önde zırhı arkada gidiyor.

5: Skill efektleri düzgün çalışmıyor ve skill vurulduğunda karakter tepki vermiyor bazen.

6: Seslerde büyük problemler var ölme sesi çok garip (karakter kusuyormuş gibi :D) skill vururken çıkan sesler buga giriyor bazen.

7: Oyun açılırken 3 kere crash yemeden açılmıyor ve büyük can sıkıntısı oluyor.

8: Okçu karakteri biraz güçlü olmuş gibi bu dengelemeye özen göstermeniz gerekmektedir oynanış açısından ızdırap oluyor.

9: Zırh, takılar ve silahlar da büyük problemler var açıklamalar yeterli gelmedi.

10: Karakter yürümeleri biraz sıkıntılı gibi videolardakiyle bir hayli farklı.

11: Kamera konusun da büyük sıkıntılar var.

Hangi konular da bana katılırsınız bilmem ama benim şuana kadar gördüğüm sıkıntılar bunlar ve bu oyunun gelişmesi için yardımda bulunmaya hazırım.

Saygılar...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt