Öneri Karakter yüz ve vücut tipleri

RWGA

Üye
Merhaba karakter oluşturma ekranın da yüz üzerinde bir çok değişiklik yapıyoruz istediğimiz şekilde oluşturabiliriz de fakat standart yüz modellerinin artması taraftarıyım gördüğüm kadarı ile şuan tek bir profil üzerinden değişiklik yapabiliyoruz yaptığımız değişiklikler ne kadar çok olsa da kalıp aynı olduğu için hemen hemen hepsi birbirine benziyor bence daha farklı kalıp yüzler olmalı onlar üzerinden oynamalar ya da direk standart modelleri seçip oyanayabilmeliyiz...

Vücuda gelecek olursak bakıldığında kendimize ait bir karakteri yapıyor olmak çok güzel fakat oyun içerisinde vücut yapısı zırh ve kostümlere de etki ettiği için örneğin ben gayet kaslı yapılı bir warrior yaptım warriorun doğası gereği böyle olduğunu düşünerek ama bir başka kişi tamamen trol amaçlı cılız bir warrior yaptı ve oyun içerisinde heybetli görünen bir zırh diğer warriorda hoş olmayan yakışmayan bir görüntü oluşturdu şahsen fikrim sınıfların doğasına göre belli kalıplar olmalı ve o kalıpların dışına çıkılmamalı belli başlı yerleri ile oynanmalı diye düşünüyorum teşekkürler...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt