Karakter Zırhları (Ve Kostümler.)

hzljoepr

Üye
2. resimdeki zırhı hem rogue'ye hemde prieste vermeleri kötü olmuş bunun yerine ayrı bi zırh yapılabilirdi Prieste ' rogue'ye çok yakışmış bu zırh ama prieste yakıştıramadım. 1. attığım resimde de mor zırh hem mage'de var hem priest'de var. Yani Bu Zırh yerine daha yapıcı birşey yapılabilirdi. biraz Alpha Süreci diye uğraşılmamış gibi.
Adsız.png

asdad.jpg

Yani demek istediğim 1 zırh hem rogue'de hemde prieste hemde mage'de olması biraz saçma olmuş bunun yerine çeşitlendirmeye gidilip hepsine ayrı farklı farklı zırhlar yapılsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum bide o mor renkteki zırh hem priestde var hemde mage'de var yanılmıyorsam. Koyu renkte olan zırhı rogueye verip 2. bi yol çizilmeli diğer joblar için farklı zırhlar tasarlanmalı diye düşünüyorum bu benim nacizane kendi fikrim.

CraftWORLD

Üye
Farkındaysan yeni gelen kostümleri göstermeye çalışmışlar ayrı ayrı. Lunaskar tarafına da şimdilik o kadar yetişmiş. İlerleyen süreçte sezon sistemi olduğu için ve kozmetikten gelir sağlayacakları için 10'larca yeni kostümler gelecektir zaten. Oyunun resmî açılışına kadar yeni daha gelir. Bu tarz şeylerin konusunun bile açılmaması gerektiğini düşünüyorum.

hzljoepr

Üye
Farkındaysan yeni gelen kostümleri göstermeye çalışmışlar ayrı ayrı. Lunaskar tarafına da şimdilik o kadar yetişmiş. İlerleyen süreçte sezon sistemi olduğu için ve kozmetikten gelir sağlayacakları için 10'larca yeni kostümler gelecektir zaten. Oyunun resmî açılışına kadar yeni daha gelir. Bu tarz şeylerin konusunun bile açılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Valla konuyu ben açmadım açana sorun ben sadece düşüncelerimi belirttim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt