Karakterimiz soyuldugunda nasıl bir yol izleriz?

Vioneeraa

Üye
Arkadaşlar hep merak eettigim bir konudur.
Oyun kuralları gereği hesap paylaşımı yapmak yasak, fakat etrafında bunu yapanları görüyorum.
Olası bir durumda bi karakterin tüm itemlerin aktarilmasi (yani karakter soyulma) durumunu yaşayan bir arkadaş nasıl yol izlemeli? Oyun yönetimi bu konu hakkında logları inceleyip çalınan item zararını oyuncuya iletir ve kişiye cezai işlem uygulanır mi? Eğer böyle birşey yapılırsa gm ekibi tarafından off diyorum size arkadaşlar yani

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Oyun kurallarında yazıldığı gibi hesap paylaşımı yasaktır. Karakter ile ilgili soyulmalarda aktarılan itemler pazara konulup yada başka bir kullanıcıya ( 3.kişiye ) satılabiliyor bu nedenle hesap paylaşımına kesinlikle karşı olduğumuzu bilmenizi isteriz. Ek olarak oyunun kullanıcılara sağladığı hesap güvenlik seçeneklerini aktif edilmesi durumunda hiç bir kullanıcımız bu tarz sorun yaşamayacaktır.
Unutmayın ki; Karakter güvenliğiniz sizin elinizde. :)

İyi forumlar.

Vioneeraa

Üye
Tarkan bey vakit ayirip cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Elbetteki 2li doğrulama seçeneği bende kullanmaktayım ve hem oyun kuralları hemde forum kurallarına dikkat etmekteyim. Umarım böyle bir durum gerçekleşmez de insanlar bunun bilincinde olurlar..
Sizlerede iyi çalışmalar diliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt