Karakterin tekrar başa sarması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nedim69

Üye
İyi günler. Karakterimi 9 level yaptım. Sanırım bağlantı koptuğunu düşünüp oyundan çıkıp tekrar oyuna girdim ve karakterim 1 level ve envantere aldığım hiçbir şey kalmamış. Bu ciddi bir sorun. Şimdiden kolay gelsin.

hzrckmk

Üye
yav arkadaş 5 dakikada bir sıfırlanıyor kapatılsın oyun bari bi güncelleme gelsin yine attı beni oyundan bir anda herkes duruyor bağlantı gidiyo

Sukuna

Üye
Üzerinde çalışıyorlar, sabırlı olalım arkadaşlar, her belli bir level'da relog atarsanız eğer database'e daha sağlam bir info gönderirsiniz. Olası bir geri saymada 1 leveldense daha yüksek bir seviyeden başlamanız muhtemel.

GRANDEKİNOKS

Üye
İyi günler. Karakterimi 9 level yaptım. Sanırım bağlantı koptuğunu düşünüp oyundan çıkıp tekrar oyuna girdim ve karakterim 1 level ve envantere aldığım hiçbir şey kalmamış. Bu ciddi bir sorun. Şimdiden kolay gelsin.
Merhaba,

Konuyla ilgili yazılımcıların bilgisi mevcut. Yapılan açıklama şu şekilde; '' Rollback ile ilgili problemin farkındayız. En kısa zamanda gelecek olan bir güncelleme ile problem düzeltilecektir. Bu süre zarfında rollback yememek adına ortalama 10-15 dakikada bir 'oyundan çıkmadan' karakter seçme ekranına girip tekrar oyuna devam ederseniz rollback hatanız düzelecektir. ''

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt