Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler. Karakterimi 9 level yaptım. Sanırım bağlantı koptuğunu düşünüp oyundan çıkıp tekrar oyuna girdim ve karakterim 1 level ve envantere aldığım hiçbir şey kalmamış. Bu ciddi bir sorun. Şimdiden kolay gelsin.
Üzerinde çalışıyorlar, sabırlı olalım arkadaşlar, her belli bir level'da relog atarsanız eğer database'e daha sağlam bir info gönderirsiniz. Olası bir geri saymada 1 leveldense daha yüksek bir seviyeden başlamanız muhtemel.
İyi günler. Karakterimi 9 level yaptım. Sanırım bağlantı koptuğunu düşünüp oyundan çıkıp tekrar oyuna girdim ve karakterim 1 level ve envantere aldığım hiçbir şey kalmamış. Bu ciddi bir sorun. Şimdiden kolay gelsin.
Konuyla ilgili yazılımcıların bilgisi mevcut. Yapılan açıklama şu şekilde; '' Rollback ile ilgili problemin farkındayız. En kısa zamanda gelecek olan bir güncelleme ile problem düzeltilecektir. Bu süre zarfında rollback yememek adına ortalama 10-15 dakikada bir 'oyundan çıkmadan' karakter seçme ekranına girip tekrar oyuna devam ederseniz rollback hatanız düzelecektir. ''