Karakterler Hakkında (Düşüncelerim.)

hzljoepr

Üye
Wariora değincem, Ayak kırma yada scream tarzı bi skill gelirse wariorda varsa bu skilin tutma oranı %25 yada %50 tarzında olursa, Warior daha başarılı olur, onun haricinde, asaslara değinecek olursam asaslar zaten çok güzel hazırlanmış kaçabiliyo kendine cure atabiliyo vs vs. atak kırıyo kendisine ulti basabiliyo. aynı şekilde wariorada en azından bi skill şansı tanırsak pvp bölümünün daha zevkli olacağını düşünüyorum. Warior zaten PVE'de güçlü bi karakter, ama karşıdaki rakibi durduramıyorsa pek bi albenisi kalmıyor.

Bp Priestlerde gayet güzel ayarlanmış, rise online videolarını takip ediyorum bp dengeli ayarlanmış kalkan takmadan adam kesemiyosun, bunu yapsan bile yani, çok zor bi anda bir adamı kesebilirsin ama 2.ye dönemiyorsun. Priestler bence güzel ayarlanmış,

Mage takımınıda aynı şekilde dengeli gördüm 1 party bir mage team karşıdakileri zorlayabiliyor yakınına geldiğinde ise nerdeyse 2 yiyor.
Magelerin amacı budur zaten uzaktan iş yaparlar yakınına girdiğin zaman 2 yada 3 yemesi lazım. 1 Party Warior 1 Party mageyi rahatlıkla kesebilir. ama 2-3 warior 1 party mageyi 1 party wariorun rahatlıkla kestiği gibi kesemez. aradan 1-2 mageyi çıkartır ama fazlasını yapamaz.

Ya Aslında bu anlattıklarmın hepsi daha sonrada yapılabılır çünkü bu en son iş yani bunun ilk önce dengelenmesi saçma olur sonuçta ekibin üstünde yoğun bi yük var. önce oyunu çıkartsınlar bence bu warior mage dengesi yada warior rogue dengesi en sona saklanabilir. bu iş o kadar zor değil bence zamanla hepsi ayarlanabilir.

Oyunun şey kısmını beğendim ama, skilleri çözemeyenler, oyunu rahat oynayamıyorlar, önce skilleri çözmen lazım ondan sonra PVE tarzına dönmen lazım bunların hepsi zaten zaman alıcak şeyler, oyun açıldığında direkt pk atmıcaz, o yüzden benim için bunlar pek önemli değil. farm yapcam zevkime bakcam, ama söyle bi user durumuda var, bu benim söylediklerime katılmayanlarda var onlar sadece oyunun pk kısmına bakıyorlar. geri kalan kısımları onlar için önemli değil. gibi duruyor. ama bence oyun bana hoş geldi, Wariora 100-200 atak daha eklesek daha güzel duracak gibi duruyor. rogue için zaten herşey yapılmış.

Magenin uzaktan vurduğu skilleri'de 100-200 damage artırılabilir, mageler çok çabuk ezilen karakterler magelere en azından oyunu sevdirmek için, mageler içinde, bir kaç şey yapılabilir,
Okçular içinde fazla birşey söylemicem, okçular zaten her haliyle hazır gibi gözüküyor, oyunda alfa 1.0 testinde, okçuların 1 party okçunun neler yapabildiğinizi gözümle gördüm. çok fazla kitliyolar ve stan skilleri var çok fazla damage vuruyolar, ama bu 2 party okçunun 1 araya geldiğini düşünürsek, neler yapabileceğini düşünemiyorum ama söyle bişey de var okçu her oyunda güçlüdür. skilleri tazedir. her şekilde oynanabilir basit bi oyun tarzı vardır. o yüzden okçuların böyle güçlü olması, oyunun dengesini pek fazla bozmaz.

Wariorlara nasıl bir çözüm bulabiliriz. acaba Knight Online'daki gibi scream ve ayak kırmamı versek yoksa aynı oyundaki gibi Kurianın rakibine kayarak yaklaşması, bu skili rise online'da wariora versek sırıtırmı acaba, sizce nasıl olur, fikirlerinizi merak ediyorum. Wariora en azından kayma skili verebiliriz. Mageye'de kaçma skili olarak blink skili verebiliriz. en azından PVP Tarzında bu skiller olursa Oyunun akışı değişir. 2 asas 1 Warioru kolay kolay tekleyemez. kaçma skili olur. ama söyle bişeyde var, Wariora kayma skili versek, Oyunun dengesini bozarmıyız acaba ?

Son düzenleme:

Sercan

Üye
Gelişimi açısından yorum yapmak durumundayım karakterler yapı olarak kötü , vitaminsizlik abidesi hepsi, genel olarak animasyonların hepsinde pürüssüz geçişlik açısından çok ciddi sıkıntılar var , yakında çıkıcak yeni versyonda inş. farklı olur.

hzljoepr

Üye
Gelişimi açısından yorum yapmak durumundayım karakterler yapı olarak kötü , vitaminsizlik abidesi hepsi, genel olarak animasyonların hepsinde pürüssüz geçişlik açısından çok ciddi sıkıntılar var , yakında çıkıcak yeni versyonda inş. farklı olur.
yoo bence gayet güzel sana niye öyle geliyor biliyonmu bazıları düşük pc lerle bu oyunu oynamaya calısıyor. adamın oyunu kasıyo ekran kasıyo sana öyle geliyo olabilir mesela ben chipsin yayınını izlediğimde oyun gayet akıcı bi şekilde ilerliyo başka bi x yayıncıyı izlediğimda o akıcılığı göremiyorum.

_Cerberus_

Üye
yeni videoda gördüğüm kadarıyla hepsi iyileştirilmiş ve çok çook iyi olmuş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt